counter

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει τα γενέθλια της – Η τρυφερή ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει τα γενέθλια της – Η τρυφερή ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή
Η Έλενα Τσαβαλιά έχει τα γενέθλια της – Η τρυφερή ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Έλενα Τσαβαλιά καθώς έχει τα γενέθλια της.

Η ηθοποιός είναι μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα, αφού με τον Μάρκο Σεφερλή έχουν αποκτήσει μαζί έναν υπέροχο γιο τον Χάρη.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και είναι μαζί περίπου 13 χρόνια, ενώ έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές.

Έτσι ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην αγαπημένη του Έλενα Τσαβαλιά ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της συζύγου του από τη νέα σειρά που ετοιμάζουν γράφοντάς λόγια έρωτα και αγάπης με μία δόση χιούμορ.

«Και ναι! Ήρθε η μέρα που φοβόμουν! Τα γενέθλια της γυναίκας μου! Πώς της λες τώρα ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, χαρίζοντας μόνο αγάπη κι ευτυχία σε μένα και το παιδί μας; Πώς της λες ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, αποδεικνύοντας πόσο σπάνιος άνθρωπος είναι, πόσο μοναδικός και πόσο δοτικός για τους ανθρώπους γύρω της; Της το λες με μεγάλη περηφάνεια, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι η γυναίκα σου και με τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που σου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια! Και για να την κάνεις να χαρεί πολύ, βάζεις και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί! Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Όσα χρόνια και να περάσουν θα παραμένεις όμορφη και λαμπερή, γιατί έτσι είσαι και μέσα σου! Σ’ αγαπώ πολύ!» έγραψε o Μάρκος Σεφερλής για τα γενέθλια της Έλενας Τσαβαλία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR