counter

Η εξομολόγηση του Γιώργου Αμούτζα: "Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα"

Η εξομολόγηση του Γιώργου Αμούτζα: "Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα"
Η εξομολόγηση του Γιώργου Αμούτζα: "Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα"

Στην κάμερα της εκπομπής “Δυο στις 10” και την Έρη Βαρδάκη μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός” που πρωταγωνιστεί, την υποκριτική αλλά και τη μεγάλη απώλεια που τον στιγμάτισε.

Δείτε επίσης! Γιώργος Αμoύτζας: Αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση και αν είναι ερωτευμένος

Όσα είπε ο Γιώργος Αμούτζας

«Η συμμετοχή μου στην παράσταση “Οιδίπους Τύραννος” είναι μια αξέχαστη καλλιτεχνική εμπειρία. Δεν ήταν όνειρό μου από παιδί να γίνω ηθοποιός, παρότι προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Η υποκριτική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και δεν είναι για όλους», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας πρόσθεσε στη συνέχεια για τον “Σασμό: «Πρέπει να δώσουμε στους τηλεθεατές έναν λόγο να συνεχίσουν να μας βλέπουμε και την τρίτη χρονιά. Δεν κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, ούτε καν σε εβδομαδιαία. Είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι η σειρά που παίζεις βρίσκεται στην πρώτη θέση. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει ο Νικηφόρος στην Τρίτη σεζόν».

«Νιώθω ότι είμαι σε μια ηλικία που τώρα χτίζω, δεν είναι η στιγμή να πω κουράστηκα. Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους τους ανθρώπους, είναι ψυχοθεραπεία. Κάνω πολλές χαζομάρες όταν είμαι ερωτευμένος. Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα. Μια τόσο σημαντική απώλεια δεν γιατρεύεται με τον καιρό, απλώς καταφέρνεις να δεις το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά», εξομολογήθηκε ακόμη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR