counter

Η εξομολόγηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την απόφαση της αδερφής της να δημιουργήσει μονογονεϊκή οικογένεια

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφαση της αδελφής της, Ελίνας, να δημιουργήσει μια μονογονεϊκή οικογένεια και να αποκτήσει ένα παιδί, που θα το μεγαλώσει μόνη της.

«Αρχικά να πω ότι θαυμάζω πάρα πολύ την αδερφή μου. Πήρε μία απόφαση που είναι πολύ γενναία και νομίζω ότι αν ήμουν στην ίδια φάση με την αδερφή μου και είχα φτάσει σε μία ηλικία που είχα αποφασίσει ότι εγώ θέλω να κάνω ένα παιδί αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος σύντροφος για κάτι τέτοιο, ναι θα το έκανα. Γιατί τη βλέπω τώρα πώς είναι με το μωρό της που είναι τόσο καλή μαμά και δίνει τόση αγάπη σε αυτό το μωρό, είναι τόσο συνειδητοποιημένη, έχει και τη βοήθεια όλης της οικογένειας… Νομίζω ότι και μετά από αρκετά χρόνια που προσπαθούσε η αδερφή μου, δεν ήταν κάτι που έγινε εύκολα.

Νομίζω πως κάθε γυναίκα που αποφασίζει να κάνει κάτι τέτοιο, ξέρει πολύ καλά γιατί το κάνει. Το θέλει και το προσπαθεί πολύ και εφόσον είναι έτοιμη να δώσει αγάπη, και μπορεί να μην υπάρχουν οι καταλληλότερες συνθήκες γύρω-γύρω, αλλά η πιο κατάλληλη συνθήκη είναι η αγάπη, νομίζω ότι είναι κάτι πολύ δυνατό και όμορφο που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR