counter

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου: Τα καταπιεσμένα παιδικά της χρόνια, οι φοβίες, η οργή για όσα ζούμε και η σχέση της με το... νοικοκυριό! (video)

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου: Τα καταπιεσμένα παιδικά της χρόνια, οι φοβίες, η οργή για όσα ζούμε και η σχέση της με το... νοικοκυριό! (video)
Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου: Τα καταπιεσμένα παιδικά της χρόνια, οι φοβίες, η οργή για όσα ζούμε και η σχέση της με το... νοικοκυριό! (video)

Ελένη Ράντου

"Το star system είναι κόντρα στον ηθοποιό. Το star system κοινοποιεί μυστικά, ενώ ο ηθοποιός πρέπει να έχει μυστικά για να μπορεί να κάνει ρόλους." Η Ελένη Ράντου εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη γιατί είναι τόσο "κλειστή" ως άνθρωπος.

Λίγο νωρίτερα της είχε αποκαλύψει ότι είναι μια πολύ ταλαιπωρημένη γυναίκα, μια κατάσταση ζωής που είναι κόντρα στην εικόνα που βγάζει, εκείνη της δυναμικής γυναίκας. "Δεν μ' αρέσει η μιζέρια. Δεν εκτίθεμαι όταν είμαι έτσι... Θεωρώ ότι πρέπει οι ηθοποιοί να μεταδίδουμε φως όταν βγαίνουμε προς τα έξω. Το σκοτάδι είναι για μας." δήλωσε η Ελένη Ράντου.

Στην πολυθρόνα της εκπομπής "Ελένη", η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για την παράσταση "Ο Κατάδικος", στην οποία πρωταγωνιστεί, για το πώς επηρεάζει τη σωματική και ψυχική της υγεία η δουλειά της, τη φιλοσοφία της, την κρίση και τις ειδήσεις αλλά και τους νέους. Η ηθοποιός, μάλιστα, έκανε έκκληση στα Μ.Μ.Ε: "Παρακαλώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να δείχνουν κάτι καλό. Το καλό δεν αφορά σε κανέναν στις μέρες μας, αν και θα έπρεπε. Όλη αυτή η πλύση εγκεφάλου με το κακό μας έχει κάνει τέρατα". 

Η Ελένη Ράντου ανέφερε, επίσης, ότι μετά από κάθε παράσταση έχει τόση υπερένταση που θέλει να βγαίνει ενώ συχνά το ρίχνει στο φαί και παχαίνει!

Η φιλοσοφία της στηρίζεται στο "μαζί" και περιέγραψε ότι "δεν έχω φτιάξει ποτέ στο θέατρο μαρκίζα με το όνομά μου. Είναι συνήθως μια φωτογραφία με όλους μαζί τους πρωταγωνιστές."  Και πρόσθεσε για την περίοδο που διανύουμε: "Είμαστε σε κατάσταση προ – εμφυλίου, ο ένας να φάει το δάκτυλο του άλλου. Δεν φτάσαμε στην αλληλεγγύη, όπως πίστευα. Έχουμε διχαστεί... Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι πρέπει να φτάσουμε στον πάτο, γιατί έτσι έχουμε ελπίδα να ανέβουμε."

Τέλος, για τους νέους και ανάμεσά τους την έφηβη κόρη της, είπε: "Οι νέοι δεν έχουν ζήσει ανάλογες καταστάσεις μ' αυτές που βιώνουμε. Είναι πιο δυνατοί. Εμείς που χάσαμε πράγματα, είμαστε πιο ανασφαλείς. Εγώ παίρνω κουράγιο από την κόρη μου για αυτό που έχουμε μπροστά μας, αυτό που έχουμε να παλέψουμε."

Δείτε το video...

Η προσωπική της ζωή

Η Ελένη Ράντου παρεδέχτηκε ότι έχει πολλές φοβίες: "Έχω φτάσει κάποια στιγμή να φοβάμαι μέχρι και να καταπιώ. Νομίζω ότι είναι κάτι οργανικό οι φοβίες, κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλο".

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε για τα παιδικά της χρόνια και την εφηβεία της και η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ως δεύτερο παιδί ήταν καταπιεσμένη. "Ήρθα σε μια εποχή που η οικογένειά μου ήταν ζορισμένη οικονομικά. Εγώ πήγαινα δημόσιο και η αδελφή μου ιδιωτικό και αναγκάστηκε να έρθει στο δημόσιο. Γενικά, έχω την αίσθηση ότι ξεβολεύω τους ανθρώπους. Έχω ακόμα την εικόνα από τότε που ήμουν μηνών που αντί για πορτμπεμπέ στο αυτοκίνητο, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για κάτι τέτοιο, μου είχαν μια βαλίτσα. Ήμουν μέσα και την έκλειναν και λίγο. Η βαλίτσα μου έχει γίνει εμμονή από τότε... "

Όσο για τη τη σχέση με την αδελφή της; Αποκαταστάθηκε όταν έγιναν και οι δύο μαμάδες, ενώ στην εφηβεία τους υπήρχε ανταγωνισμός και τσακωμοί ανάμεσά τους.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, ότι έφυγε από το σπίτι της όταν παντρεύτηκε και παραδέχτηκε ότι ήταν ανοικοκύρευτη από τα φοιτητικά της χρόνια. "Η μαμά μου έλεγε "μη μάθεις να κάνεις δουλειές γιατί είσαι φτιαγμένη για κάτι άλλο", είπε και διευκρίνισε ότι αυτό μάλλον το έκανε γιατί δεν ήθελε οι κόρες της να γίνουν νοικοκυρές όπως εκείνη.  

Στη συνέχεια περιέγραψε μια αστεία στιγμή στα πρώτα χρόνια της συμβίωσης της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όταν μια μέρα έχυσε τους καφέδες πάνω κάποιους φίλους του συζύγου της, ενώ παραδέχτηκε ότι από μαγειρική ξέρει να κάνει μόνο καρμπονάρα.

Ωστόσο, αποθέτει τις ελπίδες της στην κόρη της που, όπως είπε, ξέρει να μαγειρεύει από μικρή. "Η κόρη μου είναι πιο παραδοσιακή. Μου ζήτησε δώρο μια ποδιά μαγειρικής. Ό,τι δεν μου έμαθε η μαμά μου, τα έμαθε στην κόρη μου. Η φύση τα προνοεί όλα και σου στέλνει κάποιον άνθρωπο που είναι ο καλός σου άγγελος."

Δείτε το video...

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR