counter

Η Δανάη Μπάρκα για το ghosting που της έκαναν: "Μου έστειλε μήνυμα στις 3:20 'αγάπη μου τι θα κάνουμε το βράδυ' και στις 5:20…"

Η Δανάη Μπάρκα για το ghosting που της έκαναν: "Μου έστειλε μήνυμα στις 3:20 'αγάπη μου τι θα κάνουμε το βράδυ' και στις 5:20…"
Η Δανάη Μπάρκα για το ghosting που της έκαναν: "Μου έστειλε μήνυμα στις 3:20 'αγάπη μου τι θα κάνουμε το βράδυ' και στις 5:20…"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωής και αποκάλυψε το ghosting που βίωσε πριν από λίγους μήνες.

Διαβάστε επίσης! Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη γωνιά στο σπίτι της

Η Δανάη Μπάρκα για την προσωπική της ζωή

«Λίγα λέω στην εκπομπή για την προσωπική μου ζωή, γιατί είμαι φοβική στο να μην εκθέσω τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου. Όταν περνάει καιρός τα λέω πιο εύκολα. Πχ τώρα προχθές κάτι λέγαμε για ghosting και λέω “εγώ θα σας τα πω”.  Αλλά αυτό είναι τον Σεπτέμβριο, έχουν περάσει μήνες. Μπορεί να μην καταλάβει ότι έχω τα νεύρα μου ακόμα…

Το πιο αστείο που έγινε τώρα είναι αυτό με το ghosting. Ένας άνθρωπος μου έστειλε μήνυμα το οποίο το έχω screenshot, να πω. Έχω κάνει screenshot την ώρα. Μου έστειλε ένας άνθρωπος στις 3:20 “αγάπη μου, τι θα κάνουμε το βράδυ; που θα πάμε;”. Απάντησα “θα κάνουμε ό,τι θες. Πάω στους Mi-Ro γιατί έχω fitting. Τα λέμε μετά”.  Πήγα στους Mi-RO και λέω “παιδιά φτιάξτε και νυφικό εκτός από της πρεμιέρας”. 5:20 μου ήρθε ένα μήνυμα ότι “ξέρεις είμαι λίγος, είμαστε από άλλους κόσμους”.

Όχι δεν χωρίζω από το κινητό δεν το έκανα εγώ, άλλος το έκανε και δεν είναι από την γενιά μου. Γενικά έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω κάνει σε ανθρώπους. Υπήρχαν άνθρωποι που αξίζαν άλλον τρόπο διαχείρισης και με πήρε η καθημερινότητα και δεν το έλυσα όπως έπρεπε. Μπορεί να υπήρξε ένας άνθρωπος στη ζωή μου που άξιζε και αυτό που είχαμε και του ανθρώπου να κάνουμε μια κουβέντα και να πούμε τι δεν μας αρέσει και τι δεν λειτουργεί. Εγώ επειδή έτρεχα με την εκπομπή είπα απλά είχε πέσει έχει πέσει πολλή δουλειά θα τα συζητήσουμε και μιλήσαμε δυο μήνες μετά. Αυτό το μετάνιωσα πολύ! Δεν χάρηκα όταν το έκανα. Στεναχωρήθηκα όταν το συνειδητοποίησα αλλά εντάξει ξεπεράστηκε», είπε η Δανάη Μπάρκα.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR