counter

Η celebrity έφτιαξε... 190 κουραμπιέδες με την βοήθεια της πεθεράς της

Η celebrity έφτιαξε... 190 κουραμπιέδες με την βοήθεια της πεθεράς της
Η celebrity έφτιαξε... 190 κουραμπιέδες με την βοήθεια της πεθεράς της

Μάντα Παπαδάκου κουραμπιέδες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Είναι χρυσοχέρα και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ποιος θα ξεχάσει το λαχαριστό παστίτσιο; Την άψογη διακόσμηση σε οικογενειακό τραπέζι το καλοκαίρι; Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, η Μάντα Παπαδάκου μπήκε στο κλίμα και δημιούργησε τους δικούς της σπιτικούς κουραμπιέδες.

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε... πενήντα κουραμπιέδες δεν ετοίμασε η Μάντα Παπαδάκου, αλλά 190! Η πανέμορφη Μάντα, προετοιμάστηκε για τις μέρες των γιορτών μπαίνοντας στην κουζίνα και φτιάχνοντας 190 ολόφρεσκους κουραμπιέδες για να ευχαριστήσει τα παιδιά της αλλά και να κεράσει όσους την επισκεφθούν στο σπίτι.

Η Μάντα Παπαδάκου δεν ήταν μόνη στο εγχείρημά της, αλλά είχε μια σημαντική βοηθό. Την πεθερά της! Όπως φαίνεται, η μητέρα του συζύγου της Μάντας Παπαδάκου είναι άριστη γώνστης της παραδοσιακής κουζίνας και της "'εδωσε τα φώτα της" για να πετύχει η χριστουγεννιάτικη συνταγή. Την φωτογραφία με τους κουραμπιέδες μέσα σε μπόλικη ζάχαρη άχνη, δημοσίευσε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, καμαρώνοντας φυσικά για το τελικό αποτέλεσμα.

Και του χρόνου!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR