counter

Η Beyonce ήταν πανέμορφη από μικρή!

Η Beyonce ήταν πανέμορφη από μικρή!
Η Beyonce ήταν πανέμορφη από μικρή!

Η γλυκιά φατσούλα που βλέπετε στη φωτογραφία ανήκει στην εκρηκτική τραγουδίστρια με τις εντυπωσιακές καμπύλες, Beyonce Knowles. Η διάσημη σταρ που είναι λάτρης του instagram και το επισκέπτεται συχνά τον τελευταίο καιρό έχει μια τάση να ανεβάζει φωτογραφίες από τη βρεφική και την παιδική της ηλικία. Ίσως αναπολεί οικογενειακές στιγμές τώρα που είναι και αυτή μανούλα.

Επέλεξε λοιπόν, να αναρτήσει μια φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία που δείχνει πραγματικά το μεγαλείο της ομορφιάς της. Το μεγάλα εκφραστικά της μάτια μαγνητίζουν και το χαμόγελό της εκπέμπει αισιοδοξία όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.

Η Beyonce δεν απέχει ιδιαίτερα από το κορίτσι της φωτογραφίας. Ο χρόνος είναι με το μέρος της αφού και σήμερα διαθέτει ένα λαμπερό και πανέμορφο πρόσωπο και διατηρεί την παιδικότητα και τη γλυκύτητα της.

Στην άλλη φωτογραφία βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της σε μια τρυφερή στιγμή που είχαν οι δυο τους. Η μικρή Beyonce με τα ροδοκόκκινα μαγουλάκια  αφήνεται στα χέρια της μαμάς της και ποζάρει προφανώς στον φωτογράφο - μπαμπά της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR