counter

Η βάπτιση του γιου της Μαρίας Τσουρή και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου (Φωτογραφίες)

Η βάπτιση του γιου της Μαρίας Τσουρή και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου (Φωτογραφίες)
Η βάπτιση του γιου της Μαρίας Τσουρή και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Το μεσημέρι της Κυριακής 28 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του γιου της Μαρίας Τσουρή και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.  

Το Μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή με καλεσμένους γύρω στα 50 άτομα και νονά την καλή φίλη της Μαρίας Τσουρή, Ευαγγελία Μπαλομενάκη. Το ζευγάρι έδωσε στον μικρό το όνομα Κωνσταντίνος, το όνομα του πατέρα του μπασκετμπολίστα.

Ο νεοφώτιστος δεν έκλαψε καθόλου, παρά μόνο την στιγμή που τον… έβγαλαν από την κολυμπήθρα! Απ’ ότι φαίνεται ο πιτσιρικάς έχει πάρει την αγαπη της πολίστριας μητέρας του, που  έχει αδυναμία στο νερό.

Η έκπληξη ήταν ότι το ζευγάρι δεν μοίρασε μπομπονιέρες στους καλεσμένους αλλά κονκάρδες με το πρόσωπο του μωρού! Όλα ήταν πολύ απλά, και δεν υπήρχε ιδιαίτερος στολισμός ούτε στην κολυμπήθρα, ούτε στην εκκλησία.

Η Μαρία Τσουρή επέλεξε  απρόμαυρο φόρεμα λίγο πάνω απ’ το γόνατο, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν ντυμένος απλά με μαύρο παντελόνι, μαύρη καζάκα και θαλασσί πουκάμισο.

Παρ’ όλο που το μυστήριο ήταν προγραμματισμένο για τις δώδεκα το μεσημέρι, ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τη μια και ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά. Ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους ήταν και η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή που διατηρεί στενή φιλία με τη Μαρία Τσουρή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR