counter

Η αποκάλυψη του Σταύρου Μπαλάσκα για τον Θέμη Αδαμαντίδη: “Όταν τον γνώρισα τρίκλιζε, έχει απασχολήσει πολλές φορές”

 Η αποκάλυψη του Σταύρου Μπαλάσκα για τον Θέμη Αδαμαντίδη: “Όταν τον γνώρισα τρίκλιζε, έχει απασχολήσει πολλές φορές”
Η αποκάλυψη του Σταύρου Μπαλάσκα για τον Θέμη Αδαμαντίδη: “Όταν τον γνώρισα τρίκλιζε, έχει απασχολήσει πολλές φορές”

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα και απολογήθηκε μετά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του η Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο τραγουδιστής κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί σήμερα στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΣΉΜΕΡΑ» αποκάλυψε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Όσα αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Τον γνώρισα πριν από 14 χρόνια, όταν σε κάποια στιγμή που ήταν νευριασμένος και όχι και στα πολύ καλά του, τρίκλιζε, έμπαινε στο τμήμα του Ζωγράφου 10:00 για να δει τον κρατούμενο ποινικό αδελφό του. Θυμάμαι οτι είχε μία συμπεριφορά απέναντί μας που μόνο κόσμια δεν ήταν. Βέβαια, δεν ήταν και πολύ καλά. Δεν ξέρω, κάτι είχε πάρει… Όχι δεν πουλούσε σταριλίκι. Καμία σχέση. Εγώ μόνο εκείνη τη στιγμή τον είχε δει και τον γνώρισα και δεν μου έκανε η συμπεριφορά του. Διότι πήγε να δει τον ποινικό αδελφό του που πήγαινε φιλική» είπε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχει ξανααπασχολήσει πολλές φορές. Σαν τραγουδιστής είναι από τους ιδιαίτερα αγαπητούς εγώ τον αγαπώ και έχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα στα οποία εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι μερικές φορές όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ, να αποφεύγουμε άλλα πράγματα».

Τέλος, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε στους παρουσιαστές του SKAI: «Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης, γιατί του βάλαμε χειροπέδες… Ας του πούμε τώρα από τηλεοράσεως του Θέμη: “Θέμη, δουλειά μας είναι, μη νευριάζεις μαζί μας. Μην νευριάζεις και με τα παιδιά που σε πήγαν στο δικαστήριο τώρα, ας το”».

Δείτε επίσης - Βαρβάρα Κίρκη: Ξέσπασε σε λυγμούς η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη - "Τον αγάπησα και τον αγαπάω"

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR