counter

Η απάντηση των φωτογράφων στο εξώδικο του Μάκη Παντζόπουλου - VIDEO

Η απάντηση των φωτογράφων στο εξώδικο του Μάκη Παντζόπουλου -  VIDEO
Η απάντηση των φωτογράφων στο εξώδικο του Μάκη Παντζόπουλου - VIDEO

Ελένη Μενεγάκη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώδικο που έστειλε ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη,  Μάκης Παντζόπουλος σε επτά περιοδικά αλλά και ονομαστικά σε φωτογράφους. Ο λόγος που αποφάσισε ο επιχειρηματίας να στείλει εξώδικο, είναι για να διασφαλίσει την προσωπική του ηρεμία κατά την διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Άχλα της Άνδρου.

Όπως αναφέρει, αισθάνεται φυλακισμένος στο ίδιο του το σπίτι και αναγκάζεται να κυκλοφορεί με κουκούλα για να μην αποτελεί ενδιαφέροντα στόχο για τους παπαράτσι. Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, Μάκης Παντζόπουλος, ζητά από τους φωτογράφους να μην παίρνουν καμία φωτογραφία από κανένα χώρο του ξενοδοχείου του στα Άχλα της Άνδρου και βέβαια από τα περιοδικά να μην δημοσιεύουν τέτοιες φωτογραφίες.

Αυτή του η κίνηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των παπαράτσι που μίλησαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και εξέφρασαν τη γνώμη τους αλλά και τη δυσαρέσκεια τους υποστηρίζοντας πως αποφάσισε λίγο αργά να κάνει μια τέτοια κίνηση. Επιπλέον, τόνισαν ότι ο επιχειρηματίας όταν ξεκίνησε τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη είχε επίγνωση του τι θα ακολουθήσει.

Ο φωτορεπόρτερ Παύλος Καραμπάτσης που είναι ένα από τα ονόματα που συγκαταλέγονται στο εξώδικο είπε χαρακτηριστικά:  “Τι περιμένει δεν τα ξέρει αυτά από την αρχή; Αυτά αν γίνονταν στην Αμερική θα γελούσε ο κόσμος”.

Ενώ ο έμπειρος Αποστόλης Παπανικολάου που βρέθηκε ζωντανά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, αναφέρθηκε στο Μάκη Παντζόπουλο και είπε πως πολλές φορές του έχει ζητήσει επώνυμο πρόσωπο να μην τραβήξει και το έχει σεβαστεί. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ζητηθεί κάτι. Αν του μιλήσουν άσχημα δεν πρόκρειται να σταματήσει και θα τραβήξει.

“Κάνω αυτήν τη δουλειά 27 χρόνια… δε μπορεί κανένας Ματέο να με σταματήσει να κάνω τη δουλειά μου”.

Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR