counter

Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά για το βίντεο με το χτύπημα στον πατέρα του

Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά για το βίντεο με το χτύπημα στον πατέρα του
Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά για το βίντεο με το χτύπημα στον πατέρα του

Για το video που πριν λίγες μέρες έγινε viral και τον έδειχνε σε μια έκρηξη θυμού να  σπάει τη ρακέτα του χτυπώντας κατά λάθος τον πατέρα του μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο νεαρός αθλητής ενόψει της αναμέτρησής του με τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο στο Αυστραλιανό Open, τη Δευτέρα, μίλησε στο  Reuters για το εν λόγω περιστατικό αλλά και για το στόχο που έχει βάλει προκειμένου να μάθει να διαχειρίζεται τον θυμό του.

«Ντράπηκα όταν είδα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση, κρατούσα τα πάντα και εξερράγην σε κάποια στιγμή» δήλωσε ο νεαρός αθλητής.

Σύμφωνα με τον ίδιο η διαχείριση του εκνευρισμού είναι ένα από τα θέματα στα οποία δουλεύει για τη φετινή σεζόν μιας και η μη διαχείρισή του είναι κάτι που μπορεί να αποβεί καταστροφικό.

«Δουλεύω πάρα πολύ για αυτό. Πιστεύω ότι το να είμαι ισορροπημένος και να σκέφτομαι σωστά θα με βοηθήσει. Αν είσαι τη μια μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά του, αυτό μπορεί να σου κοστίσει» λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Reuters ο Στέφανος Τσιτσιπάς δουλεύει και στην αντίδρασή του όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται θετικά «ένα μάθημα που πήρε μετά την πρόωρη έξοδό του από το Montreal Masters τον Αύγουστο. «Σκέφτηκα «γιατί να είσαι τόσο στρεσαρισμένος;» δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε αυτό. Απλά ξεκίνα από την αρχή σε ένα καινούργιο τουρνουά, μην σκέφτεσαι τι συνέβη στο παρελθόν και προσπάθησε να παίξεις το καλύτερό σου παιχνίδι, να ανταγωνιστείς στο υψηλότερο επίπεδο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR