counter

Η απάντησή της σε όσους σχολίασαν τα περιττά της κιλά

Η απάντησή της σε όσους σχολίασαν τα περιττά της κιλά
Η απάντησή της σε όσους σχολίασαν τα περιττά της κιλά

Lady Gaga_fat

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Μετά τις συζητήσεις και τα πικρόχολα σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες από τη συναυλία της στο Άμστερνταμ,  η Lady Gaga έπρεπε να δώσει απαντήσεις.

Άλλωστε τα μικροσκοπικά κορμάκια τόνιζαν τα κιλά που έχει πάρει και έγινα η αιτία να ξεκινήσει η φημολογία ότι είναι έγκυος.
Lady_Gaga


Η 26 χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να μιλήσει για το θέμα στη συνέντευξη που έδωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Elvis Duran.


"Έχω ξεκινήσει δίαιτα. Πραγματικά πήρα 13 κιλά.  Και ξέρεις κάτι, δεν νιώθω καθόλου άσχημα για αυτό. Πρέπει διαρκώς να είμαι σε αυστηρή διατροφή. Το σόου μου, όμως είναι απαιτητικό και είναι δύσκολο να μην τρώω. Έτσι πήρα μυικό όγκο σε λάθος σημεία και αυτό θέλω να χάσω. Προσπαθώ να βρω μια νέα ισορροπία".

Η Gaga "κατηγόρησε" το εστιατόριο του μπαμπά της, Joe Germanotta για τα παραπανίσια κιλά.

"Λατρεύω την πίτσα και τα μακαρόνια. Είμαι μια κλασική ιταλίδα της Νέας Υόρκης. Γι’ αυτό δεν θέλω να μένω μεγάλο διάστημα εκεί. Ο μπαμπάς μου άνοιξε ένα εστιατόριο στο Μανχάταν και τα πιάτα είναι τόσο απίστευτα γευστικά που ειλικρινά κάθε φορά που τρώω εκεί παίρνω 2 κιλά. Ο μπαμπάς μου θέλει να πηγαίνω πιο συχνά στο εστιατόριό του, αλλά εγώ του απαντάω ότι πλέον θα πηγαίνω μόνο όπου σερβίρουν πράσινο τσάι".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR