counter

Η απάντηση της Εύης Βατίδου στην επιστολή του Αλέξη Κούγια

Η απάντηση της Εύης Βατίδου στην επιστολή του Αλέξη Κούγια
Η απάντηση της Εύης Βατίδου στην επιστολή του Αλέξη Κούγια

Στο δελτίο τύπου που έστειλε χθες ο Αλέξης Κούγιας και στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου», απάντησε μέσω Instagram η Εύη Βατίδου.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με το δελτίο τύπου του πρώην συζύγου της και έγραψε: «Πήρε θέση και ο μπαμπάς ...Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε... Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδω . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα . Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο . Και είμαστε γονείς . Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ.
Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά... και ευχαριστώ το Μενιο γιατί ο Μενιος τότε με βοήθησε μετά τον βοήθησα και τώρα βοηθαει δεν ξεχναω και ξέρω να λέω και συγγνώμη και ευχαριστώ. Διότι όταν η εκπομπή είναι live λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR