counter

Η Άννα Βίσση παίρνει θέση για την κατάσταση της Ελλάδας: "Κανένας πολιτικός δεν είναι αθώος!" (video)

Η Άννα Βίσση παίρνει θέση για την κατάσταση της Ελλάδας: "Κανένας πολιτικός δεν είναι αθώος!" (video)
Η Άννα Βίσση παίρνει θέση για την κατάσταση της Ελλάδας: "Κανένας πολιτικός δεν είναι αθώος!" (video)

Άννα Βίσση

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην Πάτρα πραγματοποίησε μια ακόμα επιτυχημένη εμφάνιση η Άννα Βίσση. Η διάσημη τραγουδίστρια τραγούδησε για το κοινό στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου “Αστέρια”, κάνοντας μια διαδρομή στα σχεδόν σαράντα χρόνια καριέρας της, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Λίγες ώρες πριν τη συναυλία, όμως, η Άννα Βίσση μίλησε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Max Fm. Σε μία από τις σπάνιες φορές που η διάσημη τραγουδίστρια σχολιάζει την πολιτική ζωή του τόπου και την κρίση που ταλαιπωρεί την Ελλάδα, ανέφερε: “Όλοι έχουμε προσαρμοστεί. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, όσο γίνεται. Άλλοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί και άλλοι λιγότερο. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. […] Ταξίδευα πρόσφατα με ένα αεροπλάνο που ήταν γεμάτο τουρίστες, που πήγαιναν στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη. Πιστεύω ότι οι ξένοι γνωρίζουν πως η Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές, ευτυχώς οι άνθρωποι δεν είναι χαζοί. Βλέπουν ότι είναι παγκόσμιο το φαινόμενο της κρίσης. Απλώς η Ελλάδα "διαφημίστηκε" περισσότερο από άλλες χώρες. Όλος ο κόσμος περνάει δύσκολα. Μήπως η Αμερική είναι σε καλύτερη κατάσταση;”. Η ίδια μάλιστα, εξήγησε: “Είμαι άνθρωπος που κυκλοφορώ, δεν ζω σε παλάτια. Είμαι άνθρωπος της πόλης, που βλέπω και καταλαβαίνω τι γίνεται. Μιλάω με κόσμο, κυκλοφορώ σε κανονικές γειτονιές και βλέπεω τι γίνεται. Υπάρχει αρκετή ανεργία και κόσμος που υποφέρει”.

Όταν, μάλιστα, ζητήθηκε από την Άννα Βίσση να κλείσει με ένα μήνυμα τη συζήτηση, είπε: “Θέλω να πω πως έχουμε την πιο όμορφη χώρα στον κόσμο. Όσο κιι αν ταξιδεύω, γυρνάω πίσω και εκτιμώ ακόμα περισσότερο ακόμα τον τόπο μας. Πρέπει να διαφυλλάξουμε και να προστατέψουμε την Ελλάδα. Και ναι! Πρέπει να θυμώνουμε, να ανησυχούμε και να φωνάζουμε. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να υπολογίσουμε: Κανένας, μα κανένας πολιτικός δεν είναι αθώος”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR