counter

Η ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη: Έτσι τον στήριξαν οι συνάδελφοί του στο θέατρο, μετά τη φάρσα για βόμβα

Η ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη: Έτσι τον στήριξαν οι συνάδελφοί του στο θέατρο, μετά τη φάρσα για βόμβα
Η ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη: Έτσι τον στήριξαν οι συνάδελφοί του στο θέατρο, μετά τη φάρσα για βόμβα

Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά από φάρσα που έκανε στο θέατρο που παίζει για βόμβα. Έπειτα λοιπόν, από την δημόσια συγγνώμη του ο ηθοποιός αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του που του στάθηκαν και τον υποστήριξαν σε όλη αυτή την ιστορία που ούτε ο ίδιος φανταζόταν την εξέλιξη της.

Να θυμίσουμε μάλιστα ότι μετά την φάρσα οι αστυνομικές αρχές πέρασαν στη σύλληψή του αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα και η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του διαβιβάστηκε στις δικαστικές Αρχές.

Έτσι, με ένα Instagram story, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έγραψε ένα μήνυμα για τους συμπρωταγωνιστές του στο θέατρο, τους οποίους χαρακτήρισε «γλύκες».

«Οφείλω ένα δημόσιο τεράστιο ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Σε έναν προς έναν. Αρχικά γιατί είναι γλύκες» έγραψε αρχικά ο ηθοποιός στην φωτογραφία που ανέβασε.

«Στον Αντώνη Καρυστινό γιατί σαν άλλος Φίλιπ (όποιος έχει δει την παράσταση ξέρει) έφτασε τρέχοντας στο τμήμα να είναι δίπλα μου. Στη Τζωρτζίνα Λιώση η οποία μου έφερε πράγματα και έμεινε μέχρι τέλους και μετά έτρεξε σπίτι μου να αναλάβει την Όλιβ. Στη Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία έκανε τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που έγραφαν ότι τους κατέβαινε. Στον Σταύρο Καλλιγά που εκείνο το δευτερόλεπτο δεν ήταν παρών αλλά προσέφερε απλόχερα τη στήριξή του. Στον Μιχάλη Ψαλίδα που είναι αδερφός παντοτινός» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Τέλος, πρόσθεσε στην ευχαριστήρια ανάρτησή του τα εξής λόγια: «Όλα τα παραπάνω δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Αυτοί είναι οι Άθικτοι. Πάνω αλλά κυρίως κάτω από τη σκηνή».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη που ευχαριστεί τους συμπρωταγωνιστές του:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR