counter

Η ανάρτηση του Μιχάλη Μαρίνου για την αποχώρησή του από το “Έλα στη θέση μου”

Η ανάρτηση του Μιχάλη Μαρίνου για την αποχώρησή του από το “Έλα στη θέση μου”
Η ανάρτηση του Μιχάλη Μαρίνου για την αποχώρησή του από το “Έλα στη θέση μου”

Με μια ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Μιχάλης Μαρίνος αποχαιρέτησε τη σειρά “Έλα στη Θέση μου” και όλους τους αγαπημένους συνεργάτες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός κοινοποίησε κάποιες φωτογραφείς από τα γυρίσματα και έγραψε: “ ...4 υπέροχα χρόνια..!!..όμορφες στιγμές καλές και δύσκολες με γέλια με χάρες και κούραση...αλλά ωραία ..πολύ ωραία...όμορφοι άνθρωποι.. αγαπημένοι.. η τηλεοπτική μου οικογένεια για όλα αυτά τα χρόνια.. μπροστά και πίσω από τις κάμερες...σας ευχαριστώ...θα μου λείψετε όλοι ..ένας μεγάλος κύκλος κλείνει... το ταξίδι για μένα φτάνει στο προορισμό του..!!..ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη συναισθήματα δημιουργία και χαμόγελα.. τα κρατάω στη καρδιά μου και χαμογελάω.. και μετά.. ποιος ξέρει..."όπως έρθουν τα πράγματα" ..αλλά δε σας ξεχνάω.. θα έρχομαι να σας βλέπω που και που ..Σας αγαπώ!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μαρίνος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Μαρίνος δεν θα συμμετέχει στον επόμενο κύκλο της σειράς, ωστόσο το συγκεκριμένο μήνυμα είναι αρκετά αινιγματικό και το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τον ηθοποιό στο “Έλα στη Θέση μου” δεν είναι απίθανο. 

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση του Μιχάλη Μαρίνου: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR