counter

Η Alessandra Abrosio"τσάκισε" τις τηγανιτές πατάτες και κρέας με σως, λίγο πριν την πασαρέλα!

Η Alessandra Abrosio"τσάκισε" τις τηγανιτές πατάτες και κρέας με σως, λίγο πριν την πασαρέλα!
Η Alessandra Abrosio"τσάκισε" τις τηγανιτές πατάτες και κρέας με σως, λίγο πριν την πασαρέλα!

Τη στιγμή που τα μοντέλα αλλά και οι όλος ο γυναικείος πληθυσμός απορρίπτει και βάζει “x” στα τηγανιτά η διάσημη καλλονή Alessandra Ambrosio τσακίζει ένα ολόκληρο πιάτο με τηγανιτές πατάτες, κρέας και σάλτσα. Ο άγγελος της Victoria Secret εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης και χωρίς ενοχές καταβρόχθισε ένα πιάτο γεμάτο θερμίδες!

Η Alessandra Ambrosio είναι από τα πιο περιζήτητα και καλοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη. Τα ποσά που κοσμούν τα συμβόλαια της είναι αστρονομικά και συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στο χώρο του modeling. Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλές γυναίκες ακολουθούν τα μυστικά της διατροφής της για να αποκτήσουν το σμιλεμένο της σώμα που φαντάζει όνειρο απατηλό.

Το κορμί της κόβει την ανάσα. Διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο στεγνά, γραμμωμένα και καλογυμνασμένα κορμιά, ενώ είναι μητέρα δυο παιδιών. Θα έλεγε κανείς ότι στερείται για να διατηρεί τόσο άρτια φυσική κατάσταση αλλά απ ‘ότι φαίνεται η Alessandra Ambrosio έχει καλό μεταβολισμό που της επιτρέπει να τρώει ότι θέλει, ακόμη κι αν βρίσκεται 72 ώρες πριν από το φαντασμαγορικό Fashion Show της Victoria Secret.

Το show  της Victoria Secret είναι από τα διάσημα event της χρονιάς και αποτελεί το όνειρο κάθε νεαρού μοντέλου. Κι όμως η Alessandra Ambrosio αισθάνεται τόση σιγουριά για το κορμί της που δε διστάζει να τσακίζει ένα πιάτο με τηγανιτές πατάτες και σάλτσα, τη στιγμή που κάποιες άλλες τη βγάζουν μόνο με ένα μαρουλόφυλλο.

Η διάσημη καλλονή που της αρέσει να τσαλακώνεται και να βγάζει φωτογραφίες κάνοντας γκριμάτσες και μορφασμούς πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με άνεση την ώρα που χωρίς ενοχές, τσάκιζε τις τηγανιτές πατάτες με το κρέας και τη σάλτσα. Την άλλη μέρα το έριξε στη γυμναστική και το πιλάτες για να κάψει τις θερμίδες της διατροφικής της ατασθαλία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR