counter

"Γύρω μας υπάρχει παντού ασέβεια και αγένεια" (Video)

 "Γύρω μας υπάρχει παντού ασέβεια και αγένεια" (Video)
"Γύρω μας υπάρχει παντού ασέβεια και αγένεια" (Video)

Γιώργος Κιμούλης

Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV για την καθημερινότητά του και τον τρόπο που βλέπει ο ίδιος την κοινωνία στις μέρες μας.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης δήλωσε: “ Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που έχει φύλο. Το φύλο της είναι αρσενικό και ό,τι συμβαίνει γύρω μας στηρίζεται σε μια συγκρουσιακή συνθήκη, ο ανταγωνισμός είναι η βασική ανθρώπινη λειτουργία, η ασέβεια στη διαφορετικότητα, η αγένεια γενικότερα στον άλλον. Η διάθεση του ανθρώπου να συγκρούεται με άνθρωπο είναι αρσενικού γένους”.

Για τα στοιχεία που τον ενοχλούν στον χώρο της υποκριτικής πρόσθεσε: “ Υπάρχει μια ευκολία, μια ανετίλα που δεν μου αρέσει καθόλου. Σε αυτή τη ζωή δεν έχουμε έρθει για να διευκολύνουμε τον εαυτό μας. Δεν έχουμε έρθει ούτε να είμαστε ευτυχισμένοι ούτε δυστυχισμένοι. Έχουμε έρθει για να ζήσουμε και αυτό το πέρασμα που είναι η ζωή δεν μπορεί να γίνει με μια διάθεση κατρακύλας. Δεν μου αρέσει η προσαρμογή, είμαι ενάντια σε αυτή”.

Τέλος, ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε για το δημιουργικό άγχος κάθε νέου επαγγελματικού εγχειρήματός του: “Όταν κάνω μια παράσταση, καλώς ή κακώς, δεν περιμένω αν θα έχει επιτυχία ή αποτυχία. Προσπαθώ να κατασκευάσω ένα θέαμα. Από εκεί και πέρα, το κάθε θέαμα αξίζει το κοινό που έχει. Η επιτυχία ή η αποτυχία είναι ο τρόπος που βλέπουν οι άλλοι τις πράξεις μας”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR