counter

Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το βρήκε μέσα σε λίγες ώρες

Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το βρήκε μέσα σε λίγες ώρες
Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το βρήκε μέσα σε λίγες ώρες

Θύμα κλοπής έπεσε η Γωγώ Φαρμάκη, καθώς επιτήδειοι της έκλεψαν το αμάξι κάτω από το σπίτι της.

Όπως περιέγραψε η ίδια με βίντεο που ανέβασε στο TikTok, κατάφερε λίγες ώρες μετά να βρει το αυτοκίνητό της στα Σεπόλια, εξαιτίας ενός airtag που είχε αφήσει μέσα. Η ιδια μάλιστα περιέγραψε και τη συνάντηση που είχε με τον άνθρωπο που της έκλεψε το αμάξι.

«Κάνω αυτό το βίντεο για να πω τι μου συνέβη σήμερα. Ξυπνάω το πρωί, πηγαίνω κάτω από το σπίτι. Έχω παρκάρει το αυτοκίνητο μπροστά από έναν κάδο και όπως κατεβαίνω λείπει το αυτοκίνητο. Ψύχραιμη, ανεβαίνω πάνω και στο ασανσέρ με πιάνουν τα κλάματα. Είχα βάλει στο αυτοκίνητο ένα airtag, για να μη χάνονται πράγματα και τα ψάχνω στον Άγιο Φανούριο. Και είχα αφήσει ένα στο αυτοκίνητό μου. Από τότε που το έβαλα μου έχει κολλήσει να μπαίνω συνέχεια και να βλέπω που είναι το αμάξι. Βλέπω ότι δείχνει το αυτοκίνητο στα Σεπόλια – σήμερα το πρωί – και έστειλα σε έναν φίλο μου να με σώσει, να πάμε να βρούμε το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το σύνδρομο Wοlf Parkinsοn White με το οποίο διαγνώστηκε και γιατί χρειάστηκε να χειρουργηθεί

Πηγαίνουμε, φτάνουμε στα Σεπόλια, βλέπω το αυτοκίνητο παρατημένο σε ένα χωράφι. Πήρα την αστυνομία, έρχονται δύο εξαιρετικοί αστυνομικοί. Πραγματικά με βοήθησαν πάρα πολύ. Πλησιάζει ένα παιδί… Μας κοιτάει, τον κοιτάμε. Εκεί που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι, είχαμε κάμερες. Οπότε όταν πήραμε το υλικό από τον θυρωρό τους είδαμε κανονικά και ήταν αυτός.

Τους βλέπαμε με καπέλα, να κρύβουν το πρόσωπό τους και να έρχονται στο αυτοκίνητο. Μπήκαν μέσα με τη μία, το πήραν και φύγαν. Μέχρι να φτάσουμε στα Σεπόλια εγώ έβλεπα που είναι το αμάξι.

Έρχεται αυτός ο τύπος εκεί, γυμνός από τη μέση και πάνω, περίπου 25 χρονών… όχι Έλληνας. Μας κοιτάζει και μας λέει “πήρατε την αστυνομία ε;”. Με ένα γελάκι τύπου “τι νομίζετε ότι κάνετε;”

Κατέβηκα από το πεζουλάκι και έχω πάθει σοκ! Τον κοιτάζω και μου λέει “ξέρω που είστε”. Εγώ σοκ… Κάνω δυο βήματα, ήθελα να πάω να τον χτυπήσω. Ξαναπήρα την αστυνομία γιατί είχαν φύγει και περίμενα την οδική γιατί μου χάλασαν τη μίζα. Ήρθε η αστυνομία και έπρεπε να τους στείλω όλο το υλικό από τις κάμερες που τους δείχνει κανονικά και μετά να πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Καταλαβαίνετε τι πέρασα σήμερα…» αποκάλυψε η Γωγώ Φαρμάκη.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

@georgia_farmaki Ενα #airtag ♬ πρωτότυπος ήχος - Georgia Farmaki
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR