counter

Γωγώ Φαρμάκη: Απαντά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της - Πώς το ανακάλυψε

Γωγώ Φαρμάκη: Απαντά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της - Πώς το ανακάλυψε
Γωγώ Φαρμάκη: Απαντά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της - Πώς το ανακάλυψε

Η Γωγώ Φαρμάκη το μεσημέρι της Κυριακής (20/11) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους ότι χρειάστηκε πριν λίγο καιρό να μπει στο χειρουργείο, καθώς διαγνώστηκε με το σύνδρομο Wolf Parkinson White.

Μία περίπου ημέρα μετά, η Γωγώ Φαρμάκη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, απαντώντας ανοιχτά σε όλες τις ερωτήσεις των followers της.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, αποκάλυψε ότι κατάλαβε πώς κάτι έχει όταν: «Είχα δυσκολία στην αναπνοή και έντονες ταχυκαρδίες, ειδικά όταν έκανα προπόνηση. Και πάντα το μετέφραζα ως άγχος. Έκανα καρδιογράφημα και το βρήκαμε».

Διαβάστε επίσης: Γωγώ Φαρμάκη: Τι είναι το σύνδρομο Wolf Parkinson White με το οποίο διαγνώστηκε και γιατί χρειάστηκε να χειρουργηθεί

Η εμφάνιση των συμπτωμάτων άρχισε πριν περίπου 2 χρόνια και με το πέρασμα του χρόνου γινόντουσαν όλο και πιο έντονα. Το χειρουργείο της Γωγώς Φαρμάκη διήρκησε 4 ώρες, ενώ το σύνδρομο είναι κληρονομικό.

Η Γωγώ Φαρμάκη βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάρρωσης αλλά σε λίγες ημέρες θα μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR