counter

Γρηγόρης Πετράκος: H απάντηση του στα σχόλια για τη συνεργασία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά!

Γρηγόρης Πετράκος: H απάντηση του στα σχόλια για τη συνεργασία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά!
Γρηγόρης Πετράκος: H απάντηση του στα σχόλια για τη συνεργασία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά!

Θεοφανία Παπαθωμά Γρηγόρης Πετράκος

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στο κανάλι "Ε" και την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή της συντρόφου του Θεοφανίας Παπαθωμά στο νέο του video clip.


Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε σε όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά τη συμμετοχή της συντρόφου του στο video clip του δηλώνοντας: "Το κομμάτι δεν γράφτηκε για να κυκλοφορήσει, ήταν βίωμα της στιγμής και τα έγραψα. Το τραγουδάω για την ηρωίδα μου, το κορίτσι του Videoclip. Η συνεργασία μας ήταν πολύ ευχάριστη είναι επαγγελματίας και πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος.

Όσο για το αν έπαιξε ρόλο στο να γίνει ντόρος γύρω από το κομμάτι η παρουσία της Θεοφανίας Παπαθωμά, ο τραγουδιστής απάντησε: "Όχι, εγώ δε το έχω ακούσει ακόμα να παίζει στο ραδιόφωνο. Δε νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο. Παίζει ρόλο για να παίζει στην τηλεόραση. Γιατί η τηλεόραση στη μεγάλη πλειοψηφία της, αρέσκεται πολύ στα ζευγάρια. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το τηλεοπτικό. Πολλές φορές παρεξηγιέμαι από δημοσιογράφους ή από ανθρώπους των μέσων, γιατί το μεταφράζουν αυτό σαν σνομπάρισμα ή ότι κάποιος θέλει να το παίξει υπεράνω. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να προστατεύσει ο καθένας την αξιοπρέπεια του γιατί πιο σημαντικό και από τη μουσική βάζω την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Από την άλλη λένε ότι αφού κάνεις τέχνη και κάνετε ένα βίντεο κλιπ μαζί πως θέλεις να μη μιλάτε για μία σχέση ή για οτιδήποτε. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτή η σύνδεση. Αλλά ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργήσει και θέλει και να συνδημιουργήσει, αυτό δε σημαίνει και απαραίτητα ότι θέλει να ξεπουλήσει και ό,τι προσωπικό έχει ή να το προμοτάρει μέσω αυτού του τρόπου, γιατί νιώθω ότι δε το προμοτάρει έτσι, ίσα ίσα το υποβιβάζει".

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR