counter

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ερωτευμένος μετά το διαζύγιο ο τραγουδιστής! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ερωτευμένος μετά το διαζύγιο ο τραγουδιστής! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ερωτευμένος μετά το διαζύγιο ο τραγουδιστής! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μετά το διαζύγιο από την Ελένη Τσιριγκάκη.  Σύμφωνα με πληροφορίες Realife και της Κορύνας Μανταγάρη ο γνωστός τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της Σταυρούλας Εσαμπαλίδου, που είναι κι αυτή η τραγουδίστρια.

 

 

Η κοινή αγάπη για τη μουσική τους έφερε πιο κοντά, όμως όπως αποδείχτηκε αυτό ήταν μόνο η αρχή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δουλειά, αφού έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές εντός και εκτός Αθηνών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ζευγάρι μόλις τελευταίους τέσσερις μήνες ενώ σχεδιάζουν να περάσουν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε επίσης! Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο δικηγόρος του ξεκαθαρίζει για την απουσία του από τη βάφτιση της κόρης του

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ποια είναι η νέα του σύντροφος, Σταυρούλα Εσαμπαλίδου;

Αν και γέννημα θρέμμα Αθηναία η Σταυρούλα Εσαμπαλίδου έχει καταγωγή από την Κωσταντινούπολη και τον Πόντο κάτι που αναφέρει σε κάθε ευκαιρία. Από παιδί αγαπούσε τη μουσική. Συμμετείχε σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της αποσπώντας θερμές κριτικές γι’ αυτό και ενασχόλησή της με το τραγούδι θεωρήθηκε φυσική εξέλιξη.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και οι εξαιρετικές συνεργασίες που είχε της επέτρεψαν να ερμηνεύσει έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Μίνως Μάτσας και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Έχει τραγουδήσει μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Μιχάλη Δημητριάδη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Χαρούλα Λαμπράκη, την Μελίνα Κανά κ.α.

Φωτεινή στιγμή στη μέχρι τώρα διαδρομή της ήταν η συμμετοχή στην ταινία «Ευτυχία», όπου ερμήνευσε έναν παραδοσιακό αμανέ με τίτλο «Σμυρναίικο μινόρε» και κέρδισε τις εντυπώσεις. Έκτοτε, τόσο η καλλιτεχνική όσο και η προσωπική της ζωή εξελίσσονται με τις καλύτερες προοπτικές.

 

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR