Η πύρινη λαίλαπα που έπληξε τη χώρα μας και οδήγησε στον θάνατο πάνω από 83 μέχρι στιγμής ανθρώπους, έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Εκτός από τα θύματα τους αγνοούμενους και τους εκατοντάδες τραυματίες, τεράστιες είναι βέβαια και οι υλικές ζημιές, όπως και οι περιουσίες των ανθρώπων και τα σπίτια που χάθηκαν.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα και δημοσίευσε στα instastories ένα συγκινητικό γράμμα που έγραψε ένα 7χρονο κοριτσάκι στην γιαγιά του, η οποία έχασε το σπίτι της από τις φονικές πυρκαγιές.
«Ξέρω πολύ καλά ότι σου έχει μείνει μόνο ένα δωμάτιο και η κουζίνα. Τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε και θα τα κάνουμε πιο ωραία από πριν. Και θα φυτέψουμε και δέντρα και χρωματιστά λουλούδια. Μη στεναχωριέσαι. Σκέψου ότι χάθηκαν και άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά το κοριτσάκι στη γιαγιά του.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)