counter

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη
Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Άγιος Βασίλης

Γεια σας Vashionistes μου...

Το γράμμα μου στον Άγιο Βασίλη!

Υπάρχεις ή δεν υπάρχεις;

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη αποφάσισα και φέτος να σου γράψω, όπως άλλωστε κάνω κάθε χρόνο. Νιώθω σαν μικρό παιδί περιμένοντας τις Μαγικές αυτές μέρες των Χριστουγέννων, που μας γεμίζουν με λάμψη. Είναι η γιορτή που μας κάνει να ονειρευόμαστε ,να ελπίζουμε, να χαιρόμαστε σαν μικρά παιδιά, να θέλουμε να προσφέρουμε αγάπη στους γύρω μας και να χαρίσουμε χαμόγελα ευτυχίας.

Θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή να σου ζητάω πολλά γιατί απλά μπορούσα να το κάνω παιχνίδια όπως τα πιο πολλά παιδιά... μπάλες του μπάσκετ, επιτραπέζια ,ποδήλατα και πολλά άλλα δώρα και με ανυπομονησία να περιμένω παραμονή πρωτοχρονιάς ξάγρυπνη όλο το βράδυ να εμφανιστεί αυτός ο κύριος με τη κόκκινη στολή,τα λευκά μαλλιά και μούσια και τον μεγάλο σάκο με τα δώρα. Αναρωτιόμουν πως γινόταν να χωρέσουν  μέσα στο σάκο ,τόσα δώρα, για όλα τα παιδάκια του κόσμου... Αλλά η μαμά μου έλεγε ότι έχει και βοηθούς ο Άγιος Βασίλης και ηρεμούσα.

Την άλλη μέρα το πρωί ,τρέχαμε όλο χαρά μαζί με την αδερφή μου, να δούμε τι μας είχες αφήσει κάτω από το δέντρο. Τα δώρα πολλά και η χαρά μας ακόμα μεγαλύτερη ,αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η ατμόσφαιρα που επικρατούσε μέσα στο σπίτι. Οι μυρωδιές από τις λιχουδιές που ετοίμαζε η μαμά, οι συγγενείς που έρχονταν να μας επισκεφτούν, το στολισμένο σπιτάκι μας, οι αγκαλιές των γονιών μας και η αγάπη μου μας χάριζαν.

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν στολίσει το δέντρο από αρχές Νοέμβρη και έχω φτιάξει μια πολύ ζέστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Έχω αρχίσει να παίρνω δώρα και να τα βάζω κάτω από το δέντρο και να σκέφτομαι πως θα γιορτάσουμε τις ημέρες των εορτών.

Φέτος όμως τα Χριστούγεννα για εμάς θα είναι διαφορετικά, διότι είμαστε 3 μέσα στο σπίτι. Έχουμε το μωρό μας και η χαρά μου να φτιάξω πράγματα δεν περιγράφεται. Θέλω να του φτιάξω το τέλειο σκηνικό, να πιστέψει στο παραμύθι των Χριστουγέννων. Είναι πολύ γλυκιά και ρομαντική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Φέτος γλυκέ μου Άγιε Βασίλη θέλω να μου δώσεις υγεία, είναι η ευχή που σου ζητάω κάθε χρόνο. Το πιο σημαντικό αγαθό για έναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι η ζωή μας κρύβει τόσες χαρές,  που εμείς οι άνθρωποι κάποιες φορές δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να δει. Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και την καρδιά μας, ας γίνουμε λίγο καλύτεροι φέτος, ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε έστω και λίγο τον εαυτό μας, γιατί μόνο έτσι θα δούμε τι πραγματικά έχουμε και το πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τα βασικά. Να ευχαριστούμε για τα απλά στην ζωή μας.

Σε ευχαριστώ Santa, θα σε περιμένω και φέτος!!!

Ζήστε αυτές τις μέρες, περάστε χρόνο με τα παιδάκια σας την οικογένεια σας, μείνετε στο σπιτάκι σας ξαπλώστε  δίπλα στο δέντρο  και αφήστε το φως των Χριστουγεννιάτικων στολιδιών να σας ταξιδέψει μακριά.

Η ζωή είναι ωραία όταν ονειρευόμαστε , γιατί όνειρα μπορούμε να κάνουμε όλοι!!!

Τελικά να πιστεύουμε η όχι στον Άγιο Βασίλη; Να αφήσουμε την μαγεία να υπάρχει; Ας δώσει  ο καθένας την δική του  απάντηση...

Καλές Γιορτές σε όλους σας ho!ho!ho!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR