counter

GNTM- Όλγα: Το πρώτο ξύπνημα μετά την αποχώρηση του Στυλιανού – Όλα όσα δήλωσε

GNTM- Όλγα: Το πρώτο ξύπνημα μετά την αποχώρηση του Στυλιανού – Όλα όσα δήλωσε
GNTM- Όλγα: Το πρώτο ξύπνημα μετά την αποχώρηση του Στυλιανού – Όλα όσα δήλωσε

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM αυτός που αποχώρησε και είδε την πόρτα της εξόδου λίγο καιρό πριν τον μεγάλο τελικό ήταν ο Στυλιανός Φλωρίδης.

Το 29χρονο μοντέλο είχε την χειρότερη φωτογραφία στη δοκιμασία αποχώρησης και δεν στεναχωρήθηκε μόνο επειδή αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας αλλά και για τον αποχωρισμό του από τη σύντροφό του, την Όλγα.

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε μέσα στο σπίτι του GNTM και τώρα, που ο Στυλιανός αποχώρησε, οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα και έξω από τη βίλα αντάλλαξαν τρυφερές αγκαλιές και φιλιά.

Στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Τρίτης, η Όλγα μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στο πρώτο πρωινό που ξύπνησε στη βίλα χωρίς τον Στυλιανό.

«Κοιμήθηκα στο κρεβάτι του Στυλιανού για να νιώθω ότι κάπως υπάρχει ακόμα στο σπίτι. Ο Στυλ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να χάσω σε καμία περίπτωση από τη ζωή μου. Το λέγαμε συνέχεια το πόσο απίστευτο είναι που μπήκαμε σε ένα παιχνίδι και δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να δεθούμε τόσο πολύ. Ο δεσμός που είχαμε μεταξύ μας ήταν το κάτι άλλο, το οποίο δεν το έχω ξανανιώσει. Οπότε κρατάμε αυτό το καλό, μπορεί να έχει την πίκρα της αποχώρησης στους οκτώ γιατί ήθελε τελικό αλλά του άφησα εγώ μια γλύκα γιατί αυτό μεταξύ μας δε θα χαθεί», είπε ο Όλγα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR