counter

GNTM 4: Ο Τάσος Σοφρωνίου επέστρεψε 11 χρόνια μετά το Next Top Model

GNTM 4: Ο Τάσος Σοφρωνίου επέστρεψε 11 χρόνια μετά το Next Top Model
GNTM 4: Ο Τάσος Σοφρωνίου επέστρεψε 11 χρόνια μετά το Next Top Model

Το βράδυ της Τρίτης στο νέο επεισόδιο του GNTM 4 ένα πρόσωπο “εισέβαλε” στη βίλα που μένουν τα επίδοξα μοντέλα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας σύστησε στους παίκτες τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας 11 χρόνια μετά το Next top model.

Ο fashion entrepreneur Τάσος Σοφρωνίου έφτασε απευθείας από το Παρίσι και έφερε μαζί του γνώσεις, ενέργεια αλλά και ένα μοναδικό challenge.

Με μότο "Όλα είναι μόδα", ο Τάσος ήθελε να αποδείξει στα παιδιά πως, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με τη σωστή αντίληψη, ακόμα και τα πιο απλά χρηστικά αντικείμενα και ευτελή υλικά μπορούν να αποκτήσουν fashion διάσταση και λάμψη.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Καράβας τα επτά μοντέλα που έχουν απομείνει στο GNTM, στο παρελθόν ο Τάσος Σοφρωνίου ήταν art director στο παιχνίδι.

«Παιδιά χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Ειλικρινά ήταν πολύ συγκινητικό από χθες που ήρθα στο αεροδρόμιο. Το γεγονός ότι θα σας γνώριζα και εγώ ήρθα εδώ πέρα σήμερα γιατί θέλω να συζητήσουμε γενικά σε τι κατάσταση θα βρεθείτε όταν τελειώσει όλο αυτό και πόσο θα εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν περισσότερο την εμπειρία σας εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Τάσου Σοφρωνίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR