counter

Γιώργος Τσαλίκης: "Το μόνο πράγμα που θα άλλαζα στη ζωή μου είναι..."

Γιώργος Τσαλίκης: "Το μόνο πράγμα που θα άλλαζα στη ζωή μου είναι..."
Γιώργος Τσαλίκης: "Το μόνο πράγμα που θα άλλαζα στη ζωή μου είναι..."

Ο Γιώργος Τσαλίκης γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και με αυτή την αφορμή κυκλοφορεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου από τη Heaven Music με νέα ενορχήστρωση και παραγωγή ένα από τα τραγούδια του που σημείωσε τεράστια επιτυχία το 2001, "Το κομμένο μου τσιγάρο" σε μουσική του Βασίλη Κελαϊδή και στίχους του Πάνου Φαλάρα.

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και η δημοσιογράφος Κατερίνα Πίπερη.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του και το πρώτο του συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε ως φοιτητής ιατρικής. Δεν ξεχνάει, βέβαια, ότι η τότε δισκογραφική του εταιρεία σεβάστηκε την επιθυμία του να βγάλει cd αφού πρώτα πάρει το πτυχίο του!

Στην ερώτηση που είχε να κάνει με τη ζωή του και τι θα άλλαζε σε αυτή, ήταν απόλυτος ότι το μόνο που θα ήθελε να αλλάξει είναι ο χαμός του αδερφού της συζύγου του σε τροχαίο.

Επίσης, μίλησε για την στήριξη της Δώρα Δημητροπούλου και ότι ζήτησε την άποψή της όταν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης του πρότεινε τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR