counter

Γιώργος Παράσχος: Αποκαλύπτει στο FTHIS.GR το φύλο του μωρού και μιλά για τον ερχομό του!

Γιώργος Παράσχος: Αποκαλύπτει στο FTHIS.GR το φύλο του μωρού και μιλά για τον ερχομό του!
Γιώργος Παράσχος: Αποκαλύπτει στο FTHIS.GR το φύλο του μωρού και μιλά για τον ερχομό του!

Απο την Αποστολία Φιλίππου

 

Σε τρείς μήνες από τώρα θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ο Γιώργος Παράσχος και η σύζυγός του, Χρύσα Κροκίδα, είναι ένα ζευγάρι που δεν προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο πελαργός θα τους επισκεφθεί σύντομα και αυτό αναμφισβήτητα θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε στις αρχές του καλοκαιριού του 2014 μετά από δύο χρόνια σχέσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού στην Καβάλα. 

Αυτόν τον καιρό ο Γιώργος Παράσχος βρίσκεται σε συνεχείς πρόβες, καθώς πρωταγωνιστεί στο νέο μιούζικαλ του Δημήτρη Μαλισόβα «Ας ερχόσουν για λίγο», με τον Γιάννη Μπέζο, την Ευρυδίκη και την Τάνια Τρύπη, που κάνει πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα, 14 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». 

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον μελλοντικό πατέρα, ο οποίος μας μίλησε για το ευτυχές γεγονός ενθουσιασμένος και μας αποκάλυψε το φύλλο του μωρού που περιμένει:

Η σύντροφός σας διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, πείτε μας λίγα λόγια για το ευτυχές γεγονός που πλησιάζει.

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και εγώ και η Χρύσα. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε στον κόσμο το πρώτο μας παιδί και πιστεύω πως είναι κάτι, που σίγουρα θα αλλάξει ευχάριστα τη ζωή μας.

Θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Είναι κοριτσάκι.

 Έχετε σκεφτεί πιθανά ονόματα για το νέο μέλος της οικογένειάς σας;

Δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα ακόμη. Το όνομα είναι το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Αυτό που θέλουμε και οι δύο είναι να πάνε όλα καλά, να είναι το παιδί μας γερό και το όνομα θα το σκεφτούμε σε δεύτερο χρόνο.

Πώς νιώθετε κάθε φορά που επισκέπτεστε τον γυναικολόγο και βλέπετε στον υπέρηχο την πρώιμη μορφή της κορούλας σας;

Δεν περιγράφεται με λέξεις αυτό που νιώθω. Είναι μια εσωτερική πρωτόγνωρη χαρά και συγκίνηση παράλληλα, την οποία δεν έχω ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου.

Είναι έτοιμο το παιδικό δωμάτιο;

Όχι ακόμη. Είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις τελειώσω με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Οι πρόβες είναι κάτι που απαιτούν πολύ χρόνο από την καθημερινότητά μου και δεν έχω προλάβει ακόμη να το ετοιμάσω. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα στις, 14 Μαρτίου και όπως είναι φυσικό όλη η θεατρική ομάδα δουλεύει για να είναι όλα τέλεια. Η διακόσμηση του δωματίου της μικρής είναι κάτι που θα κάνω με πολύ μεγάλη χαρά.

 

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παράσχος: Θα γίνει μπαμπάς και μιλά για τον ερχομό του παιδιού στο FTHIS.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR