counter

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία με την Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το μαιευτήριο & η εξομολόγηση για την γέννηση της κόρης του

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία με την Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το μαιευτήριο & η εξομολόγηση για την γέννηση της κόρης του
Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία με την Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το μαιευτήριο & η εξομολόγηση για την γέννηση της κόρης του

Μοναδικές στιγμές ζουν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη αφού το ζευγάρι υποδέχθηκε την Τρίτη 21/11 την κορούλα του.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2 κιλών και 900 γραμμαρίων και ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης - Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γέννηση της κόρης του: "Το πρώτο βράδυ στο σπίτι ήταν δύσκολο, αλλά υπέροχο"

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης 29/11, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagarm μια φωτογραφία από το μαιευτήριο όπου τον βλέπουμε με την Δανάη Μιχαλάκη, τον μαιευτήρα και την μαία τους στην αίθουσα τοκετού να ποζάρουν χαμογελαστοί!

Ο περήφανος μπαμπάς μαζί με την φωτογραφία έγραψε ένα άκρως συγκινητικό κείμενο με το οποίο εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά την γέννηση της πριγκίπισσάς του.

 Γιώργος Παπαγεωργίου – Η ανάρτηση με την Δανάη Μιχαλάκη

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου με την Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το μαιευτήριο:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR