counter

Γιώργος Νταλάρας: Ο νέος εκνευρισμός του με δημοσιογράφο! "Δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να παίξετε αυτό το παιχνίδι"

Για την συναυλία που θα κάνει την Δευτέρα, με τον Χρήστο Μάστορα, ρωτήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας από την κάμερα της εκπομπής "Το πρωινό", στον ΑΝΤ1 και ο ερμηνευτής, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του.

"Θα ήθελα να σας πω να μην ασχολείστε πια μαζί μου, γιατί αυτό που κάνετε είναι ενοχλητικό", ανέφερε ο ερμηνευτής με το δημοσιογράφο της εκπομπής να τον ρωτά αν θα ήθελε να πει κάτι για τη συναυλία. "Όχι, δεν θέλω να σας πω κάτι γιατί νομίζω ότι ξέρετε πότε είναι", είπε ο Γιώργος Νταλάρας και συνέχισε: "Αν θέλετε να βοηθήσετε κάτι σε αυτό, να δείτε.... να ακούσετε την συναυλία, να πείτε στον κόσμο πότε είναι. Νομίζω όμως ότι εσείς, έχετε μία άλλη τάση, γίνεστε ενοχλητικοί. Θέλω να σας εξηγήσω με πολύ ωραίο τρόπο, όσο μπορώ, ότι εγω δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι που παίζετε είναι κακό παιχνίδι"...

Διαβάσε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: "Χθες είπα κάποια πράγματα για τον Νταλάρα, όμως μετά είδα στην εκπομπή της Φαίης…"

Ο δημοσιογράφος τότε υπογράμμισε ότι θέλει να τον ρωτήσει για τη συναυλία σε περίπτωση που ο κόσμος δεν έχει ακούσει την εκπομπή στην οποία ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταλάρας την συνεργασία του με το Χρήστο Μάστορα... Ο ερμηνευτής, στη συνέχεια, έδωσε πληροφορίες για το πότε και πού θα γίνει.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR