counter

Γιώργος Μαζωνάκης: Δείτε φωτογραφίες από το party γενεθλίων του

Γιώργος Μαζωνάκης: Δείτε φωτογραφίες από το party γενεθλίων του
Γιώργος Μαζωνάκης: Δείτε φωτογραφίες από το party γενεθλίων του

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε τα γενέθλιά του την Τρίτη 4 Μαρτίου και τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι, με καλεσμένους εκλεκτούς του φίλους. Άλλωστε ο πολύ αγαπητός τραγουδιστής δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει μια τόσο όμορφη μέρα μόνος! Ευκαιρία για πάρτι λοιπόν!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλεισε τα 42 του χρόνια και θέλησε να το γιορτάσει! Το πάρτι, πραγματοποιήθηκε στο Gazoo, το βράδυ της Τρίτης 4 Μαρτίου και πολλοί ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν στον αγαπημένο τους φίλο χρόνια πολλά! Ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ελένη Φουρέιρα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Μητρόγιαννη, η Σάσα Σταμάτη, ο Θέμης Γεωεργαντάς, ο Χρήστος Νέζος, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Χριστίνα Πολίτη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Μελίνα Μακρή, ο Κώστας Πηλαδάκης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Μάκης Πουνέντης, η Τάμτα και πολλοί ακόμα φίλοι του Γιώργου Μαζωνάκη έδωσαν το "παρών" στο γενέθλιο πάρτι του τραγουδιστή, σε μια βραδιά που σίγουρα θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Η τούρτα ήταν σε τρία επίπεδα, φτιαγμένη από σοκολάτα και μάλιστα είχε και τα 42 κεράκια "φορτωμένα" επάνω της, τα οποία έσβησε με ευκολία ο Γιώργος Μαζωνάκης! Να τα εκατοστήσει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR