counter

Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του “Into The Skin”

Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του “Into The Skin”
Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του “Into The Skin”

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ στις 23:30 η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Open, "Into the Skin", με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη.  

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα ο Γιώργος Μαυρίδης κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα και τόνισε πως δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση.

“Εδώ και αρκετή ώρα προσπαθώ να γράψω κάτι να πόσταρω για την πρεμιέρα της εκπομπή, προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά και είναι τόσα πολλά και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Τελικά δεν θα γράψω τίποτα από ολα αυτα που ήθελα, θα αρκεστώ μόνο να πω ότι αυτή η εκπομπή για να βγει στον αέρα έγινε ένας μικρός άθλος. Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ο Κορωνοιος του τα έφερε όλα ανάποδα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε υγείας μέσα στο 2020. Αλλά επειδή στην ζωή, δεν μου ήρθε και ποτέ κάτι εύκολο, έτσι και τώρα ο δρόμος ήταν δύσκολος. Πάμε δυνατά λοιπόν να τα ξεπεράσουμε όλα, να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να απολαύσουμε 4 επεισόδια γεμάτα ένταση, περιπέτεια, χιούμορ και να ταξιδέψουμε με ιστορίες που θα γουστάρουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά, πάμε να δούμε κάτι διαφορετικό και πιστέψτε με ,όταν τελειώσει το επεισόδιο, ένα θα είναι σίγουρο, ότι δεν θα έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην Ελληνική τηλεόραση” έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR