counter

Γιώργος Μαυρίδης: Ενοχλημένη η διοίκηση του Οpen με το επεισόδιο στο αεροπλάνο

Έντονα ενοχλημένη φαίνεται πως είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η διοίκηση του Οpen, μετά τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη στο Μεξικό.

Αυτό που φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα τη διοίκηση, ήταν το δεύτερο περιστατικό που συνέβη στο αεροπλάνο και το επεισόδιο του Γιώργου Μαυρίδη με τον πιλότο.

«Υπήρξε έντονη κινητοποίηση και του Open, αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση. Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη. Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν έχει σχέση ο Νίκος Κοκλώνης. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο. Δεν τίθεται θέμα κοψίματος της εκπομπής» είπε ο Αλέξης Μίχας, ο οποίος πριν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, εργαζόταν στο Οpen.

Να σημειώσουμε ότι μετά το πρώτο επεισόδιο στο Μεξικό που οδήγησε στην κράτηση του Γιώργου Μαυρίδη και των συνεργατών του στο αεροδρόμιο, το Υπουργείο Εξωτερικών έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έχει αίσια έκβαση η υπόθεση και να επιστρέψουν όλοι στην Ελλάδα.

Ωστόσο μετά το δεύτερο επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο, η Ελληνική Πολιτεία κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των μεξικανικών Αρχών.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR