counter

Γιώργος Μαυρίδης: Τι απαντά σε δημοσιογράφο που υποστηρίζει το concept της εκπομπής του είναι δική του ιδέα;

Γιώργος Μαυρίδης: Τι απαντά σε δημοσιογράφο που υποστηρίζει το concept της εκπομπής του είναι δική του ιδέα;
Γιώργος Μαυρίδης: Τι απαντά σε δημοσιογράφο που υποστηρίζει το concept της εκπομπής του είναι δική του ιδέα;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης στο Tv Έθνος και μίλησε για την νέα του εκπομπή στον Alpha "Στο δρόμο". 

Δείτε απόσπασμα από την εξομολόγησή του:

Είναι διαφορετικό πράγμα ο… δρόμος, από μία εκπομπή-οδοιπορικό ή από μία ταξιδιωτική εκπομπή;

Φυσικά, μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα, γι αυτό και σπεύδω να σου επισημάνω πως η εκπομπή μας στον Alpha δεν θα είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Αρα τι ακριβώς θα είναι;

Είναι μια εκπομπή την οποία κι εγώ και ο Γιώργος (Λέντζας) αποφασίσαμε να κάνουμε, γιατί πάνω απ΄ όλα σε αυτή την εκπομπή θα είμαστε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στον κόσμο όσα πιστεύουμε, όσα πρεσβεύουμε, όσα αγαπάμε. Είναι μια εκπομπή που την κάνουμε και… με την ψυχή μας, αλλά και… για την ψυχή μας. Διαφορετικά, μπορεί και να καθόμουν σπίτι μου…

Δηλαδή, θες να μου πεις ότι ο «Δρόμος» σε έκανε να βρεθείς και πάλι μπροστά από τις κάμερες και δεν σε έβγαλαν οι κάμερες στον «Δρόμο»;

Δεν είχα καμία καΐλα να κάνω τηλεόραση πάση θυσία και με όποιο τρόπο. Ήθελα να καταφέρω να κάνω τηλεόραση με μια εκπομπή που να με αντιπροσωπεύει, να είναι της δικής μου φιλοσοφίας. Και αυτή η εκπομπή ήταν ο «Δρόμος». Αν δεν τα κατάφερνα με τον Γιώργο και με αυτή την πρόταση στα χέρια μας, δεν θα έκανα τηλεόραση. Είναι απλά τα πράγματα.

Θα είσαι ενήμερος πως υπάρχει δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο «Δρόμος» βασίζεται στην ιδέα της δικής του εκπομπής.

Ακούω τα πάντα, δεν απαντώ σε τίποτα. Τους αφήνω να λένε πολλά, χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζουν τίποτα. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και κυρίως; Από την Τετάρτη το βράδυ και μετά. Όμως, όχι η εκπομπή μας δεν είναι οδοιπορικό, δεν είναι Γρηγόρης (Αρναούτογλου), δεν είναι Χρήστος (Φερεντίνος), είναι… «Δρόμος».

Έχεις άγχος εν όψει πρεμιέρας;

Δεν έχω άγχος, έχω μια αδημονία. Θέλω ο κόσμος να δει τι ετοιμάσαμε.

Άγχος για τα ποσοστά έχεις;

Δεν βγαίνουμε με στόχο να κάνουμε 30% και 40%. Βγαίνουμε με πιο ήσυχη διάθεση, σεμνά και ταπεινά. Θέλουμε να κρατήσουμε την μπάλα χαμηλά, να στείλουμε όμορφα μηνύματα, να πούμε πράγματα που πιστεύουμε…

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR