counter

Γιώργος Λιανός: "Στο "Πρωινό" έπρεπε να βρω ανάσα για να πω την άποψή μου. Δεν μπορούσα να αυτοσχεδιάσω"

Γιώργος Λιανός: "Στο "Πρωινό" έπρεπε να βρω ανάσα για να πω την άποψή μου. Δεν μπορούσα να αυτοσχεδιάσω"
Γιώργος Λιανός: "Στο "Πρωινό" έπρεπε να βρω ανάσα για να πω την άποψή μου. Δεν μπορούσα να αυτοσχεδιάσω"

Γιώργος ΛιανόςΓια το πως βίωσε τη συμμετοχή του στην εκπομπή Το Πρωινό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο,  ο Γιώργος Λιανός. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστή ένιωσε ότι "εγκλωβίζεται" αφού υπήρχαν κεντρικοί παρουσιαστές και ένα συγκεκριμένο φορμάτ. 

Πιστεύεις ότι πέρσι στο Πρωινό έδωσες το 100% του εαυτού σου; Όταν έχεις τρίτο ή τέταρτο ρόλο σε μία εκπομπή όπου υπάρχουν δύο κεντρικοί παρουσιαστές, πρέπει να βρεις τις ανάσες για να πεις την άποψή σου. Δεν είναι ότι σε φιμώνει κάποιος. Αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσα να σηκωθώ να παίξω πιάνο, να κάνω μία μίμηση, ή να αυτοσχεδιάσω γιατί το Πρωινό έχει ένα συγκεκριμένο φορμάτ. Αρκετά από αυτά πιστεύω ότι θα έχω τη δυνατότητα να τα κάνω στο Όλα παίζουν, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που στήνεται τώρα πάνω στην ιδιοσυγκρασία των τεσσάρων μας.

Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε στο Πρώτο Θέμα ότι ποτέ δεν ήσουν ουσιαστικά παρών στην εκπομπή και ότι ο ρόλος σου ήταν διεκπεραιωτικός. Υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτό που έγραψε. Και παρόλο που ήταν αρκετά καυστικός, πήρα καλοπροαίρετα την κριτική του. Απλά, επειδή δεν γνωρίζει τον χαρακτήρα μου, ίσως δεν μπορούσε να καταλάβει ότι στην ενότητα με τα gossip αισθανόμουν έξω από τα νερά μου. Επίσης, σε ένα άλλο σημείο έγραψε ότι μετατράπηκα από ευφυή συνομιλητή σε απλό πανελίστα. Αυτό θεωρώ ότι προσβάλλει και τους υπόλοιπους πανελίστες. Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι όσοι είναι σε ένα πάνελ είναι οι αμοιβάδες της δημοσιογραφίας; (Γελάει.)

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

CoverOk

Διαβάστε επίσης: Έλληνας τραγουδιστής: "Νιώθω ενοχές. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχουμε τρίτο παιδί στο σπίτι"

Διαβάστε επίσης: Η έξοδος του Γιώργου Λιανού με το νεογέννητο γιο του από το μαιευτήριο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR