counter

Γιώργος Λιανός: Οι δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για το “Survivor All Star”

Γιώργος Λιανός: Οι δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για το “Survivor All Star”
Γιώργος Λιανός: Οι δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για το “Survivor All Star”

Στις τηλεοπτικές κάμαρες μίλησε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor All Star”.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις ομάδες, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Τριαντάφυλλο αλλά και τι του είπε η σύντροφός του πριν φύγει.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Survivor All Star: Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο- Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός

«Είχα το κλασικό άγχος και δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα… Νομίζω τώρα ότι το παιχνίδι θα είναι σε άλλα επίπεδα στρατηγικής. Αυτό που κατάλαβα στο χθεσινό meeting με την Acun Medya είναι ότι υπάρχουν υποομάδες κι είναι όλοι καλά προετοιμασμένοι. Ξυπνούν όλοι με στρατηγική. Θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος. Τους είδα αρκετά άνετους μέχρι που ο Αντζούν τους ανακοίνωσε πως το All Star, θα είναι αρκετά δύσκολο και σε θέμα επιβίωσης, πείνας κι αγωνισμάτων. Νομίζω το κριτήριο θα είναι κατά κύριο λόγο αγωνιστικό και θα δούμε τις σχέσεις μεταξύ τους», είπε ο Γιώργος Λιανός και όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο δήλωσε: «Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτήν τη διαδικασία. Όποιος ήθελε και μπορούσε, είναι στο All Star κι ήρθε να το ξαναζήσει».

«Θα ήθελα. Γενικά με στενοχωρεί για παίκτες που θα έπρεπε να κάνουν ένα πέρασμα από το All Star και δεν τα βρήκαν. Σίγουρα θα πέσουν τηλέφωνα και σε παίκτες που δεν τους έχετε συζητήσει ακόμα», ανέφερε όταν τον ρώτησαν για τον Τριαντάφυλλο.

Όσον αφορά τι του είπε η σύντροφός του πριν φύγει, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε: «Με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή “Happy Day”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR