counter

Γιώργος Λιάγκας για Βελόπουλο: "Τιμωρήθηκε από το δικαστήριο γιατί πουλούσε μία κρέμα & έλεγε ότι δεν κολλάς κορωνοϊό"

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη χθεσινή αναφορά του στο θέμα του Γιώργου Καπουτζίδη και μάλιστα ανέφερε ότι αρκετές φορές του έχουν πει να πάει καλεσμένος, αλλά ο ίδιος αρνείται. 

Μετά την προβολή του αποσπάσματος στο "Πρωινό", του ΑΝΤ1ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε, λέγοντας:

«Πάμε στα πραγματικά γεγονότα. Δεν είμαι από αυτούς που θα πει δεν ήξερα τι έπαιξε στην εκπομπή. Ξέρω πολύ καλά τι παίζει εκπομπή, αλλιώς βγαίνω και το λέω, Όμως, στο 99,9% έχω την τελική ευθύνη για το τι παίζει σε αυτήν την εκπομπή και τους ποιους καλούμε. Υπάρχουν και συνεργάτες που δρούνε ανεξάρτητα. Είχαμε κάνει μία λίστα και υπήρχε από την αρχή της σεζόν ο Κυριάκος Βελόπουλος με δικό μου πράσινο φως και η υπεύθυνη καλεσμένων μου είπε ότι τον κάλεσε δύο φορές μόνο. Ποτέ δεν είπε ότι δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή, είπε ότι εγώ δεν βγαίνω με skype κι αν θέλετε να έρθω στο πλατό. Την άλλη φορά είπε να βρούμε μία ημερομηνία να έρθω. Δημόσια λέει γιατί με καλείς, δε θα έρθω.

Δεύτερον, τον βλέπω ότι είναι πολύ ενημερωμένος με τη θεματολογία της εκπομπής. Χθες είδε το κομμάτι που η Κόνι Μεταξά μιλούσε στο podcast για τα σεξουαλικά της. Χαίρομαι που είναι τηλεθεατής μας γιατί δεν βλέπει μόνο αυτά που τον αφορούν, βλέπει και τα υπόλοιπα από ό,τι κατάλαβα. Μακάρι να ήταν και μηχανάκι της AGB να μας έδινε καμία μονάδα παραπάνω. Δεκτή θα ήταν.

Το άλλο είναι το εξής, που το λέει υποτιμητικά. Πρέπει να καταλάβει ο κ. Βελόπουλος ότι όπως αυτός απευθύνεται σε ένα ακροατήριο και τον κρίνει κάθε τέσσερα χρόνια και τον ψηφίζουν και μπαίνει στη Βουλή ότι και εμάς για 28 χρόνια μας κρίνει κάποιος άνθρωπος. Δεν μου έχουν δώσει τα αφεντικά δυνατότητα να έχω στον αέρα εκπομπές καθημερινές, επειδή είμαι πανέμορφος και έχω γράμμωση. Προφανώς κάποιος κόσμος με βλέπει, με ακολουθεί, θέλει να πει μπράβο για κάποια που λέω και για κάποια λένε δεν συμφωνούμε με εσένα Λιάγκα. Υπάρχει κάποιος κόσμος που ταυτίζεται θετικά ή αρνητικά. Για αυτό μου δίνεται αυτό το βήμα για 28 χρόνια γιατί είμαι από τους παλαιότερους στην ελληνική τηλεόραση. Πρέπει να καταλάβει ότι κι εμάς μας ψηφίζει τρόπον τινά ο κόσμος. Το να απαξιώνει ο κ. Βελόπουλος μία πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου που βλέπει καθημερινά αυτήν την εκπομπή και δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες αντίστοιχες εκπομπές, δεν τιμά τον ίδιο γιατί και σε ένα δημοκρατικό καθεστώς κι αυτόν τον ψηφίζουν για να είναι εκεί που είναι.

Εγώ ξέρω ότι ο κ. Βελόπουλος τιμωρήθηκε από το δικαστήριο για τον κορωνοϊό γιατί πουλούσε μία κρέμα και ότι έλεγε ότι με 15 -20 χειραψίες δεν κολλάς κορωνοϊό. Εγώ βέβαια έχω μία απορία. Πώς από τη μία δεν υπάρχει κορωνοϊός και από την άλλη μία κρέμα που τον σκοτώνει. Είναι λίγο οξύμωρο.» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR