counter

Γιώργος Λαμπάτος: Συναντήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή υπό άκρα μυστικότητα

Γιώργος Λαμπάτος: Συναντήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή υπό άκρα μυστικότητα
Γιώργος Λαμπάτος: Συναντήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή υπό άκρα μυστικότητα

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπήκε στην κόντρα που είχαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος, οι οποίοι υπό άκρα μυστικότητα συναντήθηκαν πριν από περίπου 10 μέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του Νίκου Νικόλιζα, ήταν αρχές Μαρτίου, όταν ο Μάρκος Σεφερλής υπό άκρα μυστικότητα κάλεσε τον πάλαι ποτέ καλό του φίλο και συνεργάτη Γιώργο Λαμπάτο στην πρώτη ανάγνωση για το έργο που πρόκειται να ανεβάσει το καλοκαίρι. Ενα έργο-έκπληξη, στο οποίο Σεφερλής και Λαμπάτος θα έχουν ρόλους που θα τους θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

Οι δύο παλιοί συνεργάτες, που όλα αυτά τα χρόνια τούς είχαν ενώσει τόσα πολλά και άλλα τόσα τούς είχαν χωρίσει, ούτε στιγμή δεν ένιωσαν την παραμικρή αμηχανία σε αυτή τη συνάντηση. 

"Ηταν πραγματικά μια στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Μάρκο, αντιθέτως μας συνδέει μια βαθιά φιλία που από λάθη παραλίγο να σβήσει. Και θα ήταν πολύ άδικο αυτό" ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λαμπάτου στην Espresso, ο οποίος παραδέχτηκε πως η πρώτη ανάγνωση του έργου έχει γίνει.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Λαμπάτoς: "Με πλησιάζουν και μου δίνουν χρήματα, ό,τι έχει ο καθένας, 50-60 ευρώ! Έχω εκτιμήσει την αγάπη του κόσμου"

"Ο Μάρκος με ρώτησε λεπτομέρειες για το πώς είναι η υγεία μου και πώς περνούσα όλα αυτά τα χρόνια. Ηταν τόσο πολύ ζεστός μαζί μου, που δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι δεν υπήρξαμε φίλοι και παλιοί συνεργάτες. Και πάλι θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως για τη μεγάλη του καρδιά. Θα τον ευγνωμονώ για πάντα" ανέφερε στην εφημερίδα συγκινημένος ο ηθοποιός.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση "Ηλίας του 16ου" που ανέβηκε το 2002, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε δύο φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε, και για την υπόθεση επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000 ευρώ, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή. Το δικαστήριο προειδοποίησε πως αν ο Γιώργος Λαμπάτος επαναλάβει τους ίδιους ισχυρισμούς, που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί, θα κληθεί να καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Μετά την ανάκληση της δικαστικής απόφασης από τον ίδιο τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος τον ευχαρίστησε πολλές φορές δημοσίως για όσα έκανε για εκείνον, ενώ είχαν προηγηθεί πολλές δημόσιες συγγνώμες προς το πρόσωπο του φίλου του και θιασάρχη. Πλέον οι δυο τους έχουν αρχίσει τις αναγνώσεις του έργου και το μόνο που περιμένουμε είναι να τους δούμε και πάλι μαζί στη σκηνή, ύστερα από 20 και πλέον χρόνια αντιδικίας, που έχουν μπει στο χρονοντούλαπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR