counter

Γιώργος Κόρομι: Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο "Survivor All Star" και το αποκάλυψε μέσω Instagram

Γιώργος Κόρομι: Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο "Survivor All Star" και το αποκάλυψε μέσω Instagram
Γιώργος Κόρομι: Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο "Survivor All Star" και το αποκάλυψε μέσω Instagram

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram και μια σειρά από φωτογραφίες του ίδιου και των συμπαικτών του, ο Γιώργος Κόρομι αποκάλυψε πως στο Survivor All Star έκανε παγκόσμιο ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, στα επίμαχα στιγμιότυπα απαθανατίζεται ο Γιώργος Κόρομι με το μεγάλο σαλάχι που ψάρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο ίδιος αποκάλυψε στη λεζάντα πως έπιασε το μεγαλύτερο ψάρι που έχει ψαρέψει ποτέ παίκτης του Survivor.

Διαβάστε επίσης: Nίκος Mπάρτζης: Κατεβαίνει υποψήφιoς στις εκλoγές - Η επίσημη δήλωσή του

Η ανάρτηση του Γιώργου Κόρομι

«Το Survivor του 2021 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα που μου έφερε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο μεγάλο ψάρι που πιάστηκε ποτέ σε Survivor όλων των χωρών.

Με την συμμετοχή μου στο All Star όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένας από τους στόχους μου ήταν να καταφέρω να σπάσω αυτό το ρεκόρ... Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην άγρια φύση του τόπου αυτού, κάνοντας κάθε φορά επιλεκτικό ψάρεμα και θαυμάζοντας την μαγεία του βυθού, η θάλασσα του Άγιου Δομίνικου μου έκανε το χατίρι και μου έδωσε το ψάρι αυτό!!!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ λοιπόν στο Survivor All Star αυτή την φορά!!!Το ψάρι που έσπασα το ρεκόρ που είχα κάνει το 2021 κ αυτήν την φορά ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο και ταΐσε πολύ κόσμο, πολύ πολύ κόσμο.

Πραγματικά μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα. Σας ευχαριστώ όλους που κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με στηρίξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να παραμείνω στο παιχνίδι επιβίωσης αυτό τόσο ώστε να ζήσω αυτήν την εμπειρία!!

ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΆΩ!!!

Ps: Να δείχνετε σεβασμό και αγάπη στην φύση, να την προσέχετε γιατί έχει να μας δώσει πολλά και είναι η διαφυγή μας από την πόλη που ζούμε καθημερινά...Κρατήστε την καθαρή και δείξτε την αγάπη σας στα πλάσματα που φιλοξενεί» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κόρομι.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR