counter

Γιώργος Καραμίχος: "Υπήρξε κάτι που με τρόμαξε τότε, το ότι με έφτυσαν στο δρόμο"

Γιώργος Καραμίχος: "Υπήρξε κάτι που με τρόμαξε τότε, το ότι με έφτυσαν στο δρόμο"
Γιώργος Καραμίχος: "Υπήρξε κάτι που με τρόμαξε τότε, το ότι με έφτυσαν στο δρόμο"

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην εκπομπή "ΕΡΤ Backstage" και την Κέλλυ Βρανάκη για την πορεία του στην υποκριτική και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Το Καφέ της Χαράς" και στον ρόλο του "Άρη".

Δείτε επίσης! Ο Γιώργος Καραμίχος για την μάχη του με τον καρκίνο! "Όταν αφαιρείς κομμάτι από το σώμα σου… το σώμα είναι ακόμα σε σοκ"

Όσα είπε ο Γιώργος Καραμίχος

«Όταν έκανα τη συμμετοχή στο “Καφέ της Χαράς”, εγώ δεν είχα τηλεόραση όπως δεν έχω ούτε και τώρα. Από τα 17 μου και μετά δεν είχα ποτέ τηλεόραση. Έχω την συσκευή αλλά δεν είχα ποτέ κεραία. Καταλάβαινα όμως εκείνη την επιτυχία από την αντίδραση του κόσμου. Ακόμη και τώρα, που είμαστε 21 χρόνια μετά την πρώτη προβολή, υπάρχει κόσμος που με φωνάζει με το όνομα του ρόλου από το “Καφέ της Χαράς”.

Υπήρξε μάλιστα κάτι που με τρόμαξε τότε, το ότι με έφτυσαν στο δρόμο! Με έφτυσε μια κυριούλα εκεί στην Αιόλου που ήμουν με τον σκύλο μου.

Έρχεται και μου λέει “φτου σου, παλιόπαιδο”. Αναρωτιόμουν τι έκανα ή αν με μπέρδεψε με κάποιον άλλον. “Για αυτά που κάνεις στην πρωτευουσιάνα” μου είπε γιατί είχε παιχτεί την προηγούμενη μέρα ότι είχα κερατώσει την πρωτευουσιάνα στο προηγούμενο επεισόδιο. Με έφτυσε όμως κανονικά, με σάλιο, στο πρόσωπο», αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR