counter

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκάρει η σύζυγός του Στάθα! "25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν, του είπα σ’ αγαπώ"

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκάρει η σύζυγός του Στάθα! "25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν, του είπα σ’ αγαπώ"
Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκάρει η σύζυγός του Στάθα! "25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν, του είπα σ’ αγαπώ"

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα την Παρασκευή 15/12 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega και μίλησε για την τραγική δολοφονία του συζύγου της το 2021.

Δείτε επίσης - Γιώργος Καραϊβάζ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του γιου του, Δημήτρη - "Δε θα δεχτούμε ούτε ένα ευρώ για τη δολοφονία του"

Γιώργος Καραϊβάζ – Σοκάρει η σύζυγός του

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο, με τον Γιώργο γνωριστήκαμε το 1987 και γίναμε ζευγάρι το 1990 και έκτοτε τη ζωή μας σταμάτησαν 13 σφαίρες που του έριξαν κοντά στο σπίτι μας. Εγώ ήμουν στο σπίτι, δεν άκουσα κάτι, ενημερώθηκα από μία γειτόνισσα ότι κάτι έγινε. Η γειτόνισσα αυτή τραβούσε αποκλειστικές φωτογραφίες για να τις δώσει στον Γιώργο ως θέμα. Δυστυχώς ήταν πρωταγωνιστής ο ίδιος ο Γιώργος. Τα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν σαν μετωπική, αλλάζει η ζωή σου εντελώς.

Με τον Γιώργο ήμασταν και φίλοι εκτός από ζευγάρι. Στα 31 χρόνια που ήμασταν ζευγάρι πέρασε η σχέση μας και από διακυμάνσεις αλλά η αγάπη μας ήταν τόσο δυνατή που μπορούσε και ξεπερνούσε οποιοδήποτε εμπόδιο. Αυτό που έχω στα αφτιά μου και το εύχομαι σε όλα τα ζευγάρια είναι η τρυφερότητα. Με έλεγε «νανάκι» λόγω του ύψους μου. Καθημερινά και πολλές φορές λέγαμε σ’ αγαπώ. Και αυτό δεν ήταν τυπικό. Φιλιόμασταν το πρωί και όταν ερχόταν από τη δουλειά. Ήταν ένας άνθρωπος που έφερνε λουλούδια και γλυκά στο σπίτι του.

«25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν του είπα σ’ αγαπώ. Όταν έφυγε από το στούντιο, με πήρε τηλέφωνο και εμείς έπρεπε να είμαστε με τον γιο μας σε έναν γιατρό. Συνέβη κάτι και δεν πήγαμε στον γιατρό. Με ρώτησε πού ήμασταν, μου είπε ότι πεινούσε και ότι θα επέστρεφε σε λίγο στο σπίτι μας. Άργησε ένα τέταρτο που ήταν εντελώς συνεπής. Πίστευα ότι επειδή ήταν Παρασκευή ότι θα είχε σταματήσει σε κάποιο ανθοπωλείο ή ζαχαροπλαστείο. Αυτό το τέταρτο ήταν νεκρός κάτω από το σπίτι μας και τόνισε πως εκείνες οι στιγμές είναι σαν να σου ξεριζώνουν τα σωθηκά» ανέφερε η Στάθα Καραϊβάζ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR