counter

Πέτρος Κουσουλός για δολοφονία Καραϊβάζ: "Μέχρι να ξεπεράσω το σοκ, είχα προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια"

Πέτρος Κουσουλός για δολοφονία Καραϊβάζ: "Μέχρι να ξεπεράσω το σοκ, είχα προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια"
Πέτρος Κουσουλός για δολοφονία Καραϊβάζ: "Μέχρι να ξεπεράσω το σοκ, είχα προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια"

Καλεσμένος στην εκπομπή “I Love Σου Κου” το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Μπέττυ Μαγγίρα. Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, που τον συγκλόνισε αποκαλύπτοντας πως τότε προσέλαβε ιδιωτική ασφάλεια για να μετακινείται.  

Διαβάστε επίσης! Πέτρος Κουσουλός: Μιλά για τον ερχομό της κόρης του, "Ήταν δύσκολος τοκετός, αλλά η Ευαγγελία ήταν θηρίο" 

Ο Πέτρος Κουσουλός για τη δολοφονία Καραϊβάζ  

“Ήταν Παρασκευή, ο Γιώργος είχε φύγει λίγο νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Μας χαιρέτησε και είπε “θα πάω νωρίτερα σπίτι, μήπως πάω με τον γιο μου μια βόλτα”. Έφυγε γύρω στις 2 παρά τέταρτο. Πήγα σπίτι 2:10 και με πήρε η αρχισυντάκτρια και μου είπε ότι χτύπησε ο Γιώργος. Έτσι όπως μου το είπε, νόμιζα ότι είχε κάποιο ατύχημα τρόχαιο. Στη συνέχεια με πήρε ο Γιώργος Καλλιακμάνης που είχε πάει στο σημείο και μου είπε τα μαύρα μαντάτα. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς, γκρεμίστηκε ένας κόσμος. 

Φοβήθηκα τότε. Δεν ξέραμε για ποιο λόγο δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος που έκανε τη δουλειά του και ήταν έντιμος δημοσιογράφος. Δεν ήξερα αν είχε να κάνει με κάποιο θέμα που μπορεί να είχαμε θίξει μέσα από την εκπομπή. Δεν σου κρύβω ότι τον πρώτο μήνα μέχρι να ξεπεράσω το σοκ, είχα προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια, προκειμένου να με πηγαίνει στις διάφορες υποχρεώσεις μου. Είναι σοκ! Ένας άνθρωπος γύρισε στο σπίτι του και δολοφονήθηκε με αυτόν τον τρόπο», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός.  

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ (Μετά το 7ο λεπτό):  

 

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR