counter

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής, "Με παρέλαβαν πέρυσι από το ασθενοφόρο σχεδόν νεκρό"

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής, "Με παρέλαβαν πέρυσι από το ασθενοφόρο σχεδόν νεκρό"
Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής, "Με παρέλαβαν πέρυσι από το ασθενοφόρο σχεδόν νεκρό"

Τη δική του μάχη με τον καρκίνο δίνει το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από τα social media ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Σήμερα ο Γιώργος Δασκαλάκης με μια νέα ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς του, που, όπως έγραψε, “τον παρέλαβαν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή από το ασθενοφόρο σχεδόν νεκρό”.

Δείτε επίσης - Σοκάρει ο Γιώργος Δασκαλάκης: "Σε λιγάκι τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου"

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη

«Καλημέρα Αγάπες μου όμορφες και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Εδώ στα γνωστά… Με τρεις ανθρώπους όμως Δρ. Ψελλάκη το Γερμανό Δρ. Κώστα και την αγαπημένη μου προϊσταμένη που μαζί με όλο το νοσηλευτικό προσωπικό παρέλαβαν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή από το ασθενοφόρο έναν σχεδόν νεκρό… Έδιναν μάχη μέρα και νύχτα επί μέρες να με κρατήσουν στη Ζωή… με τη τελική διάγνωση φυσικά του Καρκίνου… Αλλά χωρίς αυτούς δεν φτάναμε ούτε καν στο σημείο αυτό.

Για μένα είναι ήρωες του Νοσοκομείου της Ρόδου γιατί εργάζονται χωρίς να κοιτάνε το ρολόι και δίνουν τη ψυχή τους για τη ζωή των άλλων… Τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που ανέχτηκαν εμένα το τρελό (χαχα)… Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας είπαμε σήμερα αλλά τουλάχιστον είμαστε στο σωστό μονοπάτι!!!! Θα νικήσεις μου είπαν αλλά ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη:

Photo Credis: Facebook - Giorgos Daskalakis B

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR