counter

Γιώργος Δασκαλάκης: Μας δείχνει πώς είναι το σώμα του μετά τις δεκάδες εγχειρίσεις λόγω της μάχης του με τον καρκίνο

Γιώργος Δασκαλάκης: Μας δείχνει πώς είναι το σώμα του μετά τις δεκάδες εγχειρίσεις λόγω της μάχης του με τον καρκίνο
Γιώργος Δασκαλάκης: Μας δείχνει πώς είναι το σώμα του μετά τις δεκάδες εγχειρίσεις λόγω της μάχης του με τον καρκίνο

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook ο Γιώργος Δασκαλάκης, που συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους πώς είναι το σώμα του μετά τις δεκάδες εγχειρήσεις στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθεί.

«Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι χωρίς φίλτρα...δείτε με...μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες εγχειρήσεις ο Π@ΥΣΤΗΣ ο καρκίνος να είμαι ανήμπορος και να είμαι με μπαστούνι και μελανιασμένος από τις εκατοντάδες ενέσεις που βάζω καθημερινά, αλλά νοιώθω πιο όμορφος και δυνατός από ποτέ!!!

Και μια φιλική συμβουλή με αγάπη προς κάποιους επώνυμους που βλέπω εδώ και καιρό να λένε ότι πέρασαν καρκίνο, έκαναν χημειοθεραπείες αλλά δεν κατάλαβε κάνεις από την οικογένεια τους τίποτα...δεν έπεσαν μαλλιά...δεν πονούσανε...δουλεύανε κανονικά...έλα ρε μάγκες αλήθεια;;;  Απλά και μόνο επειδή έχουν τα ΜΜΕ να το πουν και να διαφημίσουν κάποια πρεμιέρα τους...

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Δασκαλάκης: Το βίντεο με τα νεότερα για την υγεία του! "99,9% έχω κερδίσει τη μάχη"

Εμείς είμαστε μ@λάκες δηλαδή που ταλαιπωρούμε όλους τους γύρω μας...Αν σας χτυπήσει τη πόρτα αυτό το θηρίο τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε...Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν φωνή δημοσιότητας και είναι πραγματικά ΗΡΩΕΣ και παλεύουν ταπεινά τίμια και σιωπηλά και αυτό το βλέπει ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Τι έχει πει ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη με τον καρκίνο

Θυμίζουμε πως μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο, ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε εξομολογηθεί: «Δεν είμαι τόσο δυνατός, είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Έρχονται στιγμές που λυγίζεις, άλλες στιγμές όμως λες θα σε κερδίσω, του χρόνου θα τραγουδάω, θα κάνω πράγματα. Πολλές φορές σκέφτομαι γιατί σε εμένα όλα. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου τον Νάσο (Γουμενίδη), από τον Απρίλιο (2022) του έλεγα δεν νιώθω καλά, νιώθω ατονίες, είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι.

Έλεγα στην σύντροφό μου τότε, "έβγαλα ένα σαν σπυράκι" και πολλές φορές σε τέτοια πράγματα δεν δίνουμε σημασία. Ένιωθα ότι με πονούσε το σπυράκι, ότι ήταν βαθύ. Εάν μήνα πριν τα γενέθλιά μου, τον Ιούνιο, έφτασα να βγάζω φλέγμα, να μην έχω όρεξη να φάω, να χάνω κιλά και να νιώθω πως δεν είμαι καλά. Την ώρα που τραγουδούσα πλέον καθόμουν σε σκαμπό και κάποια στιγμή έπεσα κάτω. Και να μου λένε όλοι "πάμε στο νοσοκομείο" και εγώ να λέω "όχι". Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στην μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη εντελώς τυχαία βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR