counter

Γιώργος Δασκαλάκης: Η σύντροφός του εξηγεί τι συνέβη και επιδεινώθηκε η υγεία του

Γιώργος Δασκαλάκης: Η σύντροφός του εξηγεί τι συνέβη και επιδεινώθηκε η υγεία του
Γιώργος Δασκαλάκης: Η σύντροφός του εξηγεί τι συνέβη και επιδεινώθηκε η υγεία του

Η σύντροφός του, Γιώργου Δασκαλάκη, Μαρία Ντινόρη, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης και αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση υγείας του γνωστού τραγουδιστή, που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Δασκαλάκης αποκάλυψε με ανάρτησή του ότι κατά τη διάρκεια των γιορτών η υγεία του υποτροπίασε.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Δασκαλάκης: Η ανάρτηση για τη μάχη του με τον καρκίνo - "Υποτροπίασα, δεν κλαίγομαι, ξέρω τη κατάσταση"

 «Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Αυτό έγινε ξαφνικά, δε γνωρίζουμε τι έφταιγε. Αλλά αυτό τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμη και τουαλέτα. Δε ξέρουμε τίποτα ακόμα, τον άλλο μήνα θα πάμε στον Ευαγγελισμό για εξετάσεις.

Εκεί θα δούμε ακριβώς σε ποια φάση βρισκόμαστε. Αυτή τη στιγμή είναι σπίτι και κάνει κάποιες ενέσεις. Θα τις κάνει για αρκετούς μήνες ακόμα, το λιγότερο εξάμηνο. Είναι και δεν είναι δυνατός, έχει πέσει αρκετά η ψυχολογία του.

Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει και από κάτω και μου λέει “Εγώ θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ. Τσακωνόμαστε κιόλας για να βάζουμε το αλατοπίπερο. Μόνο προσευχές από εσάς, τίποτα άλλο» εξομολογήθηκε η Μαρία Ντινόρη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR