counter

Γιώργος Δασκαλάκης: Βγήκαν τα αποτελέσματα των κρίσιμων εξετάσεων που έκανε

Γιώργος Δασκαλάκης: Βγήκαν τα αποτελέσματα των κρίσιμων εξετάσεων που έκανε
Γιώργος Δασκαλάκης: Βγήκαν τα αποτελέσματα των κρίσιμων εξετάσεων που έκανε

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης, που τους τελευταίους μήνες δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής ήρθε από την Ρόδο όπου μένει μόνιμα, στην πρωτεύουσα προκειμένου να υποβληθεί σε ειδικές εξετάσεις, οι οποίες θα έδειχναν την πορεία της υγείας του, μετά τις χημειοθεραπείες, στις οποίες υποβάλλεται εδώ και αρκετούς μήνες.

Στο πλευρό του Γιώργου Δασκαλάκη είναι φυσικά πάντα η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη. Η ίδια, με ανάρτησή της στο Facebook ενημέρωσε το βράδυ του Σαββάτου τους φίλους του τραγουδιστή για τα αποτελέσματα των σημαντικών του εξετάσεων, οι οποίες είναι πολύ καλές.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Δασκαλάκης: Η συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα για τη μάχη με τον καρκίνo

Τα νέα είναι λοιπόν πολύ ευχάριστα για τον Γιώργο Δασκαλάκη, με τη Μαρία Ντινόρη να γράφει στην ανάρτησή της: «Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Με αυτήν την ανάρτηση θέλω να ενημερώσω όλους εσάς που νοιάζεστε για τον Τσαμπίκο μου και μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα. Είναι τόσα πολλά που μου είναι αδύνατον να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Οπότε θα τα πούμε εδώ!

Λοιπόν.... Τα νέα είναι καλά. Ο Τσαμπίκος ανταποκρίθηκε στις χημειοθεραπείες και προχωράμε κανονικά για τις υπόλοιπες. Αυτό δεν έγινε μόνο με την ιατρική βοήθεια, αλλά και από τις δικές σας προσευχές και την θετική ενέργεια που του στέλνετε καθημερινά. Μην σταματάτε συνεχίστε το δικό σας έργο κι εμείς το δικό μας... Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Υ. Γ Μία υπόσχεση απ τον Τσαμπίκο. Του χρόνου τέτοια μέρα θα τραγουδήσει τόσο δυνατά για όλους εσάς που θα τρανταξει με την φωνή του όλο το σύμπαν. Τα φιλιά μας και τις ευχές μας σε όλους και ιδιαίτερα σ εσάς που πολεμάτε με το θηρίο που λέγεται καρκίνος. ΔΥΝΑΜΗ!!! Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR