counter

Γιώργος Βάλαρης: “Χαίρομαι όταν εισπράττω τον πόλεμo…”

Γιώργος Βάλαρης: “Χαίρομαι όταν εισπράττω τον πόλεμo…”
Γιώργος Βάλαρης: “Χαίρομαι όταν εισπράττω τον πόλεμo…”

Ο Γιώργος Βάλαρης μετρά περίπου είκοσι χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει μάθει να αποφεύγει τις… κακοτοπιές.

Ο Γιώργος Βάλαρης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΜΥtv» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για το αν έχει αισθναθεί να του βάζουν τρικλοποδιές όλα αυτά τα χρόνια...

Όλα αυτά τα χρόνια αισθάνθηκες να σου βάζουν τρικλοποδιές;

Ακόμη το αισθάνομαι. Άλλωστε, σ’ αυτές τις δουλειές υπάρχει πόλεμος κι ανταγωνισμός. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, όπως κάνω εγώ αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να τον αποφεύγω και να κάνω την πορεία μου. Αυτό οφείλω απέναντι στον εαυτό μου και τον κόσμο. Από εκεί και πέρα οι… πλάτες είναι μεγάλες. (Γελάει).

Σε επηρεάζει ψυχολογικά;

Καθόλου. Χαίρομαι όταν εισπράττω τον «πόλεμο» διότι με κάνει ακόμα πιο δυνατό, με κάνει να «σκυλιάζω» και να ανταποκρίνομαι ακόμα πιο δυναμικά.

Τόσο το «Μαριχουάνα στοπ!» όσο και «Η νεράιδα και το παλικάρι» συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως. Εσύ, αισθάνεσαι δικαιωμένος για τις επιλογές σου;

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι δύο παραγωγές συζητήθηκαν αρκετά γιατί έχουν πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα. Από εκεί και πέρα, είμαι της άποψης ότι πάσα διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση, οπότε δεν με επηρεάζουν τα όποια σχόλια. Εγώ θέλω να ξέρω τι να κάνω και πώς να το κάνω. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνω λάθη, αρκεί να μην είναι μοιραία ούτε για εμένα ούτε για τους άλλους.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR