counter

Γιώργος Ασημακόπουλος - Ηλίας Μπόγδανος: Τέλος στην κόντρα τους

Γιώργος Ασημακόπουλος - Ηλίας Μπόγδανος: Τέλος στην κόντρα τους
Γιώργος Ασημακόπουλος - Ηλίας Μπόγδανος: Τέλος στην κόντρα τους

Τέλος στην κόντρα που είχε ξεσπάσει με τον Ηλία Μπόγδανο έβαλε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Οι δυο τους διασκέδασαν μάλιστα μαζί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Τριαντάφυλλος, αφήνοντας πίσω τους τις διαφορές που είχαν.

«Με τον Ηλία μιλήσαμε και τα βρήκαμε. Όλα καλά. Είχαμε πάει να δούμε τον Τριαντάφυλλο την Παρασκευή. Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε. Του είπα πως δε θέλω να σχολιάσω τι έχει γίνει στο παρελθόν και όλα καλά. Πήγα και στο μαγαζί που εμφανίζεται στο Κολωνάκι. Το λύσαμε, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Ήμουν και εγώ και αυτός λίγο περίεργα μετά το Survivor» αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας για τον Ηλία Μπόγδανο πριν μέρες, είχε αφήσει αιχμές για τη συμπεριφορά του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δε μιλάμε δυστυχώς. Τελικά με τον Τριαντάφυλλο νόμιζα πως δε θα έχω επαφές, αλλά μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Mε τον Ηλία δυστυχώς όχι. Εγώ δεν έχω τσακωθεί μαζί του. Τώρα αυτός γιατί ισχυρίζεται ότι ούτε για καφέ δε θα πήγαινε μαζί μου, ενώ ξέρει πως εγώ τον είχα στηρίξει μέσα στο παιχνίδι. Τελικά την αχαριστία ούτε ο Θεός δε τη συγχωρεί. Αν κάποιοι το βλέπουν αλλιώς και το παίζουν σούπερ σταρ… Δε ξέρω».

Παράλληλα και ο Ηλίας Μπόγδανος είχε δηλώσει για τον Γιώργο Ασημακόπουλο: «Δυστυχώς δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε χαθεί. Φαντάζομαι και τους δύο έχει ενοχλήσει κάποια συμπεριφορά. Δεν έχει τύχει να τα πούμε. Τον έχω πετύχει έξω τυχαία και έχουμε χαιρετηθεί. Αλλά δε θα τύχει να πάμε για καφέ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για αυτό».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR