counter

Γιώργος Αλκαίος: Η απάντηση για την κόντρα της Έλντας Πανοπούλου με τον Γιάννη Βασιλείου - "Θέλω να…"

Γιώργος Αλκαίος: Η απάντηση για την κόντρα της Έλντας Πανοπούλου με τον Γιάννη Βασιλείου - "Θέλω να…"
Γιώργος Αλκαίος: Η απάντηση για την κόντρα της Έλντας Πανοπούλου με τον Γιάννη Βασιλείου - "Θέλω να…"

Στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουτσάκη μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος και μεταξύ άλλων, σχολίασε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου και την Έλντα Πανοπούλου

Να θυμίσουμε, πως η Έλντα Πανοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μετά τα επικριτικά σχόλια του Γιάννη Βασιλείου για το σχήμα που έχουν δημιουργήσει εκείνη και ο Γιώργος Αλκαίος δήλωσε: «Είμαστε σίγουροι πως ο κύριος Γιάννης Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο».

Δείτε επίσης! Γιάννης Βασιλείου εναντίον Έλντας Πανοπoύλου: "Ντροπή της, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά"

Όσα είπε ο Γιώργος Αλκαίος

«Δεν επιστρέφω στην πίστα, δεν είναι πίστα αυτό που γίνεται εδώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι πίστες, είχα προτάσεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν έχω λόγο να το κάνω άλλο. Τώρα κάνω μία παράσταση με την Έλντα Πανοπούλου, μπορεί να περάσουν 3 χρόνια για να ξανακάνω δουλειά», είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Όσο για τη δήλωση της Έλντας Πανοπούλου, για τον πατέρα του είπε: «Δεν θέλω να αναπαράγω τη δήλωση της Έλντας Πανοπούλου για το αν είμαι γιος του Γιάννη Βασιλείου. Θέλω να είμαι εκτός από όλο αυτό».

Αναφορικά με την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τη νυχτερινή διασκέδαση, ο Γιώργος Αλκαίος δήλωσε: «Καλά κάνει και απέχει. Ας πάρει τον χρόνο του και όταν γυρίσει να είναι αυτός που πρέπει να είναι».

Μάλιστα, για την Μαρίνα Σάττι και την επιλογή της από την ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2024 είπε πως ήταν εξαιρετική επιλογή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP & PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR