counter

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Ήταν οξύμωρο ότι μια μέρα μετά τον γάμο μας, οργανώναμε την κηδεία της μητέρας μου"

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Ήταν οξύμωρο ότι μια μέρα μετά τον γάμο μας, οργανώναμε την κηδεία της μητέρας μου"
Γιώργος Αγγελόπουλος: "Ήταν οξύμωρο ότι μια μέρα μετά τον γάμο μας, οργανώναμε την κηδεία της μητέρας μου"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στον δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμωνά και στο podcast “Winter is back”.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, στον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, αλλά και στον θάνατο της μητέρας του.

Δείτε επίσης! Δήμητρα Βαμβακoύση: Οι δημόσιες ευχές της για τα γενέθλια του Γιώργου Αγγελόπoυλου! "Χρόνια πολλά στον άντρα μου"

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Είναι ωραίο συναίσθημα που θα γίνω μπαμπάς. Το να περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει τα στοιχεία σου, με κάνει να ανυπομονώ. Μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, ήταν κάτι που μας έτυχε, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να εφοδιάσουμε αυτόν τον άνθρωπο με ό,τι απαιτείται για να αντεπεξέλθει στη ζωή του», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Και σε εκείνη ήταν πολύ δύσκολο. Ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας και είμαστε στην αρχή της σχέσης μας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Ένα γεγονός το οποίο μας ανάγκασε να συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Μέσα σε μία σχέση είναι πιο απλά τα πράγματα. Ακόμα κι από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης, καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μία σχέση που γνώρισες τρία χρόνια, έναν χρόνο, έναν μήνα… Είναι ο άνθρωπος - η μητέρα του παιδιού μας - και η σύζυγός μου που καλούμαστε να συμπορευτούμε.

Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23, ήμουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία. Από το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι όλη μέρα αλλά και το βράδυ στο νοσοκομείο, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι. Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα αναφορικά με το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία του πράγματος. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο.

Το βράδυ παντρεύτηκα και την επόμενη ημέρα έχασα τη μητέρα μου, ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου. Όποιος άνθρωπος και να φεύγει από τη ζωή σου είναι δύσκολο…Ορφανεύεις όταν χάσεις τη μάνα σου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR